Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 13.03.2015.
10:25
Tanjug A

"Omogućiti povratak porodice Slobodana Miloševića"

Potpredsednik Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) Milutin Mrkonjić izjavio je u petak da je potrebno stvoriti uslove da se porodica bivšeg predsednika Srbije i SRJ i nekadašnjeg lidera SPS-a Slobodana Miloševića vrati u Srbiju i da oni, ukoliko za to ima razloga, odgovaraju u Srbiji.

Tanjug
Ozbiljna država mora da čuva one koji su je vodili: Milutin Mrkonjić

Mrkonjić je u Jutarnjem programu TV Pink rekao da Miloševićeva porodica, dvoje dece i supruga, žive van zemlje i da bi ozbiljna država kao što je Srbija morala da vodi računa o ljudima koji su je vodili.

Potpredsednik Glavnog odbora SPS-a je istakao da je Milošević nevin ubijen u Hagu, da je trebalo da bude sahranjen po svim protokolima za jednog državnika, za šta tadašnje rukovodstvo Srbije nije imalo razumevanja.

Mrkonjić je naveo da Miloševićeva porodica nema bogatstvo, da živi u Moskvi, da očekuje od vlasti aboliciju i odbacio tvrdnje da je Mira Marković uticala na Miloševića u donošenju bitnih odluka.

Potpredsednik Glavnog odbora SPS-a je kazao da su se, na žalost, obistinila Miloševićeva predviđenja za period posle 5. oktobra 2000. u pogledu divlje privatizacije preduzeća, jer je mnogo ljudi ostalo bez posla, a privredni sistem uništen.

Na pitanje o rekonstrukciji vlade Srbije Mrkonjić je rekao da ga niko nije zvao u vladu, a da sva tri ministra iz SPS-a dobro rade.

Mrkonjić je dodao da ne može jedna vlada da završi sve, nego je neophodno da se projekti završe u više ciklusa i da je dobro što je sadašnja vlada zadržala te projekte i što je "skinuta prašina" sa "Beograda na vodi".

POVEZANE VESTI

Petak 13.03.2015. 10:38
Svi koji bi da se vrate moraju da dogovore cenu povratka isključivo sa Vučićem . Prvi se dogovorio Cane Subotić sada cenu utvrđuje Karić zatim na red dolazi Mira Marković . Dakle "borba protiv kriminala" se nastavlja plaćanjem reketa picoustom majmunu .
Petak 13.03.2015. 10:39
Имају право да се врате породица Слободана Милошевића .Имају права да живе где су рођени и где су њихове куће у Пожаревцу . А Суд Србије има право да тужи било кога ако је нешто лоше урадио и треба да плати казну ако је нешто лоше урадио.Ако је Супруга Слободана нешто украла и ако се докаже онда одмах је казнити.Ако је Слободанов син нешто украо или направио неки злочин одмах исто казнити .Али треба повести и Судски процес и против Ђинђићеве супруге и Тадића и Динкића и Дачића и Николића и Вучића и Стефановића и Чеду.....треба да се изтражи и како је Палма крао из Колубаре...и како је Мркоњић узимао паре.....треба да се изтражи и како је Шешељ направио базене.....сви политичари у Србију и народ Србије се бави лоповлуком .
Petak 13.03.2015. 16:26
Porodica Milošević treba da se vrati svojoj kući i svojoj Srbiji.Nikakvo veće zlo nisu napravili Srbiji od banderaša od 5 otobra.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online