Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 04.02.2015.
22:43
Beta A

"Želim da dileri u Srbiji osećaju strah"

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je da želi da narko dileri osećaju strah dok prolaze kroz Srbiju, i dodao da decu u školama najviše ugrožavaju trgovci drogom.

Fonet/MUP
Ministar policije u poseti Leskovcu: Nebojša Stefanović

Stefanović je na tribini "Policija u zajednici i bezbednost građana", u Leskovcu, rekao da su borba protiv narkomanije i korupcije prioriteti Ministarstva unutrašnjih poslova.

- Od narko dilera i narko kartela najviše su ugrožena deca, pogotovo u školama. Zato ćemo povećati broj policijaca koji će biti vidljivi na ulicama. Hoću odgovornog i poštenog policajca, neću policajca koga vi gledate kako u kafiću, kafani sedi s kriminalcima i dogovora se s njim - kazao je Stefanović.

Stefanović je ocenio da je u Srbiji najveći problem - heroin.

Upitan da li među policijacima postoje mito i korupcija, Stefanović je kazao da je siguran "da ima policajaca koji nisu najčestitiji".

On je najavio i uvođenje unutrašnje kontorole u okviru Ministarstva policije kako bi "onaj koji posle pet godina službe ima kuću na tri sprata i milion evra na knjižici morao da dokaže odakle mu".

U borbi protiv kriminala i korupcije nema privilegovanih, kazao je ministar MUP-a.

- Ni policijska značka, ni partijska knjižica, ni položaj u društvu, ni novac, ni moć, ni prijateljstvo, ni kumstvo, nikoga neće sačuvati ako je kriv. Svi ljudi koji su se ogrešili o zakon, koji su krali naš novac i pljačkali našu budućnost, koji su bili korumpirani, pred zakonom moraju da odgovaraju - rekao je Stefanović.

Ministar je kazao da očekuje "jaku podršku" građana za rad premijera Srbije i Vlade Srbije.

Na tribini je govorio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, koji je kazao da će grad na Veternici uskoro biti pokriven video nadzorom, a tribini su prisustvovali i načelnici Uprave saobraćajne policije i Uprave policije Vladimir Rebić i Zoran Alimpić.

POVEZANE VESTI

Sreda 04.02.2015. 23:03
Dileri koji diluju sa nasim narodom i nasom drzavom su najveci problem gospodine slinavi! Dileri koji su rasprodali sve sto je vredno a sad hoce da prodaju ono sto je jos ostalo a to je elektroprivreda, telekom, izvori vode, rudna bogatstva. Dileri koji su nas zaduzili kodo najvecih svetskih mafijasa to su dileri koji bi trebali da osecaju strah gospodine slinavi.
Četvrtak 05.02.2015. 15:06
''Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je da želi da narko dileri osećaju strah dok prolaze kroz Srbiju, i dodao da decu u školama najviše ugrožavaju trgovci drogom'' Господине Министре, страх не требају да осећају само дилери док пролазе кроз Србију, страх треба да осећају и дилери који су у Србији.
Četvrtak 05.02.2015. 06:56
Oni u Velikom trnovcu ti se smiju budaletino !!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online