Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 07.01.2015.
18:33
Beta, Srna A

“Bolje i rekonstruisati Vladu, nego čekati“

Potpredsednik Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je u sredu da je bolje rekonstruisati Vladu ukoliko to može da dovede do boljeg rada, kao i da ne razmišlja o tome da li će biti u sastavu naredne vlade.

Fonet
Ne razmišlja da li će se naći u sastavu naredne Vlade: Zorana Mihajlović
 

"Moje mišljenje o rekonstrukcijama je da - ako mogu da donesu bolje, šta god bolje mogu da donesu - hajde da ih činimo, nego da čekamo neki period zato što to tako mora", poručila je Mihajlovićeva.

Odgovarajući na pitanje o tome da je u Vladi neki vide kao premijerovog čoveka, ali i kao solo igrača i da li premijeru može da kaže "ne", ona je rekla da premijeru Aleksandru Vučiću uvek može da kaže ono što misli, prenose beogradski mediji.

"Uvek mogu da kažem sve što mislim, dakle svom premijeru, ali i svom predsedniku stranke... i mislim da to nije pitanje da li ste vi nečiji igrač nego da li imate svoj stav", rekla je Mihajalovićeva, koja je i potpredsednik SNS-a.

Premijer Vučić izjavio je ranije danas da će se rekonstrukcijom vlade baviti nakon pronalaženja rešenja za smederevsku "Železaru".

Ministarka optužila rukovodstvo Koridora Srbije

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je i da ne bi dozvolila prolongiranje odluke o spajanju "Puteva Srbije" i "Koridora Srbije", i za to okrivila rukovodstvo "Koridora".

Ona ih je u emisiji "Kažiprst" na Televiziji B92 optužila da su se ponašali "opušteno", uz ocenu da će odgovornost postati jasna nakon spajanja tih preduzeća i izbora novog rukovodstva.

Mihajlovićeva je krajem decembra najavila da će pripajanje javnog preduzeća "Koridori Srbije" javnom preduzeću "Putevi Srbije" biti završeno u januaru 2015. godine.

Ministarka je rekla i da je u prethodnoj godini uradila sve što je obećala, da su doneti svi najavljeni zakonski akti i da su objavljene "bele" i "crne" liste građevinskih preduzeća.

Na pitanje da li će srušiti nelegalno izgrađene vikendice porodice predsednika Srbije Tomislava Nikolića, rekla je da to "nije pravo pitanje".

"U Srbiji postoji milion i po nelegalnih objekata i potrebno je rešenje za sve. Prva sam koja se jasno zalaže za legalizaciju. Zalažem se za to da se legalizuje sve što je moguće i što ne ugrožava život ljudi", kazala je ona.

POVEZANE VESTI

Sreda 07.01.2015. 20:08
Počinju igre bez granica... držite se dobro!
Četvrtak 08.01.2015. 02:13
Ови су тешки преваранти скоро кој и ја што сам бијо
Sreda 07.01.2015. 18:52
Реконструкције на сваких 6 месеци и обећања до обећања за бољи живот.У Србији се лаже највише на свету.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online