Nedelja 29. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 10.12.2014.
14:21
Beta A

Zašto Nikolić nije dobio diplomu instituta tajkunskih jataka?

Predstavnici Srpske radikalne stranke (SRS) pokušali su danas da u pisarnici Predsedništva Srbije ostave navodne fakultetske diplome namenjene predsedniku Republike Tomislavu Nikoliću, ali im policija nije dozvolila da priđu zgradi Predsedništva.

Fonet/D. A.
Vojislav Šešelj hteo da uruči Nikoliću deset diploma
 

Lider radikala Vojislav Šešelj pokazao je deset navodnih fakultetskih diploma i jedan počasni doktorat univerziteta u Bajčetini, rodnom selu predsednika Srbije, koje je, kako je rekao,Nikolić stekao "regularno i legalno, krvavo i sa mukom".

"Mene je asocijacija privatnih fakulteta Srbije ovlastila da budem danas rektor koji će Tomislavu Nikoliću dodeliti deset novih fakultetskih diploma. Sramota je za Srbiju da Tomislav Nikolić ima
samo jednu fakultetsku diplomu i to ekonomije, nezasluženo jer nijedan ispit nije polagao i zato dodeljujemo deset zasluženih diploma", rekao je Šešelj.

Predsednik SRS je kazao da je Nikolić zaslužio diplomu "izdajničkog fakulteta, poltronskog fakulteta, lopovskog fakulteta, podaničkog fakulteta, prevarantskog fakulteta, diplomu insutituta tajkunskih jataka, fakulteta Dragice Nikolić, pokvarenjačkog fakulteta i hoštaplerskog fakulteta".

"Ove diplome se ne mogu osporavati. Iza svih stoje vrlo ozbiljno položeni ispiti i na kraju dodeljujem mu počasnu diplomu doktora nauka univerziteta u Bajčetini", naveo je Šešelj.

Nakon što mu policija nije dozvolila da priđe Predsedništvu, Šešelj je rekao da su diplome možda ipak trebali da odnesu u Bajčetinu.

On je pitao kako to da u sred radnog dana ne radi pisarnica i da li se to možda Predsedništvo renovira, jer "u zgradi više nema (dovoljno) mesta za familiju Nikolić".

Šešelj je kritikovao vlast zbog smanjenja plata i penzija i politike prema Kosovu i Metohiji i istakao da će radikali srušiti "sadašnji režim".

"Srušićemo mi ovaj režim, ali će nam trebati vojska i policija za Kosovo i Metohiju i streljački vod za one koji prodaju Kosovo", rekao je Šešelj.

Zgradu Predsedništva tokom skupa SRS čuvale su jake policijske snage.

S razglasa radikali su puštali pesme posvećene Vojislavu Šešelju.

POVEZANE VESTI

Sreda 10.12.2014. 15:58
Vojvodo, Nena ti gospod Bog podari dobro zdravlje!! Spasavaj Srbiju!!
Sreda 10.12.2014. 17:13
Sta reci!? Seselj je vjecna legenda! Neka mu Bog podari zdravlje. Ovakvu originalnost i direktnost moze samo Seselj i nitko drugi. U zdravlje vojvodo, nastavi tako i u buduce da vodis brigu o svom narodu i svojoj zemlji SRBIJI.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online