Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
20
Subota 15.11.2014.
09:19
Srna A

"Imam važnija posla od Šešelja"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ne može da se izjašnjava o navodima ministra rada Aleksandra Vulina da je povratak lidera Srpske radikalne stranke /SRS/ Vojislava Šešelja u Srbiju inscenirala SAD da bi srušila srpsku Vladu na čijem je on čelu.

Vučić: Radim samo najbolje stvari za Srbiju
 

On je za list "Blic" rekao da ne može da se izjašnjava o tome i da lično nikada ne priča o zaverama, te naglasio da se ne boji Šešelja i ponovio da mu želi dobro zdravlje.

"Toliko sam se naslušao o nekim tajnama koje će Šešelj da otkrije, da stvarno više nemam šta da kažem. Imam mnogo važnijih stvari, dogovor oko Železare, Fap, pregovori sa Međunarodnim monetarnim fondom", naglasio je Vučić.

On je sa pozicije lidera Srpske napredne stranke /SNS/ rekao da ne strahuje da će se njegova stranka osuti i deo članstva vratiti u SRS.

"Naprotiv, mislim da je dobro uvek videti svačije lice. Ko god želi da ide - vrata su mu otvorena", poručio je Vučić i naglasio da će onog momenta kada izgubi podršku napustiti liderstvo stranke i da više neće biti premijer.

Vučić je rekao da radi "samo najbolje stvari za Srbiju" i konstatovao da ljudi koji su se obradovali Šešeljevom povratku žive u 1990-tim godinama.

Govoreći o poseti albanskog premijera Edija Rame Srbiji, koju je obeležilo niz incidenata, Vučić je ponovio da je ta poseta za Srbiju prošla "vrlo dobro" i da se Beograd pokazao kao dobar domaćin.

"Postigli smo dobre rezultate u oblasti mladih, pokazali smo otvorenost, da kod nas nema ksenofobije, da i sa onima sa kojima se nismo videli 70 godina možemo da razgovaramo o svemu. Druga je stvar što su neki to pokušali da zloupotrebe", dodao je Vučić.

On je naglasio da je razgovor sa Ramom bio "veoma težak" i dodao da Rama ne može da preudicira rešenje kosovskog pitanja.

POVEZANE VESTI

Subota 15.11.2014. 09:24
PICKO IZDAJNICKA!! JELI TAJ VAZNIJI POSAO PRODAJA ZEMLjE I NARODA SATANISTIMA SA ZAPADA!!!!! IZDAO SI SESELjA A SAD IZDAJES ZEMLJU I NAROD!!!! TO TI NECE BITI DOZVOLJENO,ZA 6 MESECI VISE NECES BITI PREMIJER,SRUSUCE TE VOJVODA !!!!!!!!
Subota 15.11.2014. 09:37
Како овај манипулатор сваки пораз представља као своју победу. Они нас ј..у он каже,треба да нам је част што су баш нас изабрали. Рама нас п.ша он каже,Српски понос нико не може да п..иша. Човек је стварно решио да послуша маму Меркелову и промени свест Србима. Какав бедник.
Subota 15.11.2014. 09:29
Заиста је човек заузет. Треба разделити српску имовину и са шиптарским пријатељима завршити са Србима са КиМ.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online