Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
48
Četvrtak 13.11.2014.
13:34 >> 14:39h
blic.rs/L.G. A

"Radovao sam se kad je Đinđić ubijen"

Smisao SRS je ideja "velike Srbije i bez toga radikali nemaju šta da traže na političkoj sceni". Srpska radikalna stranka danas započinje da mobiliše ljude u svim mestima u Srbiji i pozivamo članstvo i medije da nas podrže, rekao je Vojislav Šešelj, haški optuženik i lider Srpske radikalne stranke na prvoj konferenciji za novinare po povratku ih Haga.

Dosledan sebi - stoji iza svega što je rekao i uradio: Vojislav Šešelj
 

Prema njegovim rečima, situacija u poslednjih 25 godina nikad nije bila gora.

- Ovde nema nikakve koncepcije kada je u pitanju ekonomska politika. Stalno se nagoveštavaju nekakve aktivnosti, ali od nih nema ništa. Ulazak u EU bio bi propast za Srbiju, tamo za nas mesta nema. Uzalud Vučić galami na albanskog premijera, što se nije suprotstavio onima iz EU koji isto pričaju i misle - rekao je Šešelj.

Lider radikala je podvukao da je ideja "velike Srbije" smisao postojanja te stranke i dodao da bez toga "radikali nemaju šta da traže na političkoj sceni".

- U to su se zaklinjali Vučić i Nikolić 15 godina, ali to govori o tome da su oni u većoj meri spremni na izdaju, jer su bili na potpuno suprotnoj strani. Oni su na vlasti za jednokratnu upotrebu - rekao je Šešelj.


Radovao sam se ubistvu Đinđića i ne kajem se

Na pitanje u vezi s pokojnim premijerom Zoranom Đinđićem, Šešelj je odgovorio da je on davna prošlost.

- Kada je ubijen Đinđić radovao sam se i bio ponosan na to, jer je tako srpski narod oslobođen mafijaša i izdajnika. Zašto bih se sada zbog toga kajao. Ja sam saslušan zbog izjave oko krvoprolića koju sam dao pre njegovog ubistva, ali nisam naslućivao to što se Đinđiću desilo. Očekivao sam da će biti više krvoprolića i dobro je što ga nije bilo - rekao je Šešelj.

On je naglasio da su Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić mnogo više zainteresovani da se priča oko Đinđića razreši nego on.

"Neću se dobrovoljno vratiti u Hag"

POVEZANE VESTI

Četvrtak 13.11.2014. 14:01
Mi smo toliko navikli na laži, prevare i obmane, da smo svi "šokirani" kada neko iskreno i pošteno iznese svoje mišljenje ? Pod uslovom da je ovo izjavio - ne vidim ništa sporno... Kad je Sloba ubijen - čeda sa svojih par narkomana je puštao balone kod spomenika Knezu Mihailu ? Al' toga oni sa memorijom zlatne ribice naravno da ne mogu da se sete...
Četvrtak 13.11.2014. 13:43
Šeki oni su gotovi imam snimljen jedan presreteni razgovor Dačićev sa jednim visokim Američkim Funkcijonerom Dačić je izdajnik Radi im o glavi a to je jako dobra vest.
Četvrtak 13.11.2014. 13:35
Seselju , Seselju .... !!! ???
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online