Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Ponedeljak 13.10.2014.
14:13
Beta A

"Vučić opet daje lažna obećanja"

Demokratska stranka je saopštila da premijer Srbije Aleksandar Vučić opet daje nova lažna obećanja i izbegava odgovornost za "katastrofalne posledice svoje politike, pokušavajući da je prebaci na druge".

Aleksandar Vučić izbegava odgovornost za katastrofalne posledice svoje politike tvrde u DS-u

"Kako drugačije tumačiti najnovije u nizu obećanja da ćemo 2016. godine biti zemlja sa najvećim rastom, i tvrdnju da on gradajnima smanjuje plate i penzije zbog 'političkih nesposobnjakovića, od kojih su neki još na vlasti u Vojvodini", navela je DS, komentarišući sinoćne izjave Vučića na Televiziji Pink.

Dodaje se da je "vlada koju je vodila Demokratska stranka koju Vučić optužuje, u godini sa najmanje investicija imala tri puta vise investicija od obe Vučićeve vlade".

"O tome kakve 'neznalice' i 'nesposobnjakovici' vode Vladu Vojvodine najbolje govore nagrade Fajnenšl tajmsa i Ujedinjenih Arapskih Emirata za najpovoljniju regiju za ulaganje, kao i činjenica da je Vojvodina, pored Beograda, jedina u kategoriji razvijenih regiona", ističe se u saopštenju DS.

Ta opoziciona stranka smatra da "reforme nisu kada Vlada Srbije, ne znajući šta drugo da radi, smanjuje plate i penzije, povećava poreze, zadužuje se do te mere da postaje evropski rekorder u zaduzivanju, a da pritom za dve i po godine vladavine nije donela nijednu razvojnu meru".

"Uprkos činjenici da Vučić bolji život građanima obećava svakih šest meseci od 2012. godine, očigledno je da će se i ovaj, šesti plan za izlazak iz krize završiti tako da će građani biti jedini koji će snositi teret krize", ocenila je DS.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 13.10.2014. 14:16
Kaze Vucic nista nije poskupelo, ajde nadjite mi nesto. A ovi mamlazi u studiju su cutali ko pi...ke. Pa poskupelo je sve i to bas usluge javnih preduzeca. Struja, fiksni telefon,prevoz. hrana,skolarine,i da ne nabrajam ima toga. JEDINO I TO GARANTOVANO STO JE SNS I VUCIC URADIL DOBROI DO SADA JE STO JE DOVEO PUTINA. I NISTA VISE POD MILIM BOGOM. SVE JE SAMO ZAMAZIVANJE I LAGANJE. A I ONO SA SVINJAMA JE IZDAJA NESLUCENIH RAZMERA. ZABORAVIO VUCIC DA SMO EVROPI PRODAVALI SVINJE JOS PRE 100 GODINA I TO NASE DOMACE SORTE. ON VRTI NEKOLIKO FLOSKULA I DRCNO NUDI OSTAVKU KAO DA CE POSLE NJEGA SRBIJA PROPASTI.
Ponedeljak 13.10.2014. 14:21
Što bi naš narod rekao:''Korila koza ovcu''.
Ponedeljak 13.10.2014. 19:38
Vucic je 2012 g.izjavio kako ce gradjani osetiti boljitak u 2014g.o tome postoji njegova izjava.Dobili smo u ovoj godini samo poplave i klizista,smanjenje plata i penzija,poskupljenja,otpustanja,robovlasnicki zakon o radu,izdajnicki Briselski veleizdajnicki sporazum,distanciranje od RS i KiM,zaposljavanje SNS kadrova,politicara lopova nijednog na pravosnaznoj robiji,nijedna konfiskacija imovine lopova politicara i biznismena itd.Sve u svemu crno nam se pise sa Vucicem,opasan je zao covek i ne treba mu verovati.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online