Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Subota 04.10.2014.
19:11
Beta A

Stefanović policiji obećao nove uniforme

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas u razgovoru sa predstanvnicima reprezentativnog sindikata da će MUP pokušati "već do kraja godine da isplati jednu tranšu obaveza" kao i da očekuje da jedan kontigent uniformi koje policajci čekaju godinama stigne početkom decembra.

Pa ti juri lopova u ovakvim patikama. Fotografija policajca koju je objavio Sindikat srpske policije
 

Stefanović je to rekao tokom razgoovra sa predstavnicima reprezentativnog Policijskog sindikata Srbije, sa kojima se dogovoro da naredne nedelje započne nova runda razgovora o posebnom kolektivnom ugovoru.

Ministar je posle sastanka ponovo pozvao sindikate koji štrajkuju da prekinu proteste i nastave razgovore.

"Republička inspekcija rada utvrdila je da je štrajk nezakonit, zato pozivam sve da se vrate na posao. To je jedini način za rešavanje problema, jer zbog svega sada ispaštaju i građani i policajci koji neće primiti platu za period u kome nisu radili. Želimo da, deleći sudbinu svih u periodu fiskalne konsolidacije koji nas očekuje, pronađemo najbolje rešenje za ljude koji rade u policiji", poručio je ministar Stefanović.

Predsednik PSS Veljko Mijailović rekao je da je današnji susret predstavlja kontinuitet sastanaka koji se održavaju već nekoliko meseci.

"Mislim da je ovo jedini način za rešavanje sudbine svih zaposlenih u policiji. Ne vidim šta je sporno, jer smo sva važna pitanja već dogovorili i samo čekamo njihovu realizaciju. Ne razumem zašto neko blokira kolektivne pregovore", kazao je Mijailović.

Mijailović je rekao da se sindiakt zalaže za nastavak razgovora kako bi obezbedili najbolji položaj za policijske službenike u naredne tri godine.

"Ako država vodi računa o nama, moramo i mi voditi računa o građanima", naglasio je Mijailović, navodi se u saopštenju policije.

POVEZANE VESTI

Subota 04.10.2014. 19:19
OBEĆANJA NIŠTA NE KOŠTAJU I NAJLAŠE IH JE DAVATI . Da su POLICAJCI VEROVALI STEFANOVIĆU I SNS BANDITIMA NIKADA NE BI NI ŠTRAJKOVALI . PUNA PODRŠKA POLICIJI U ŠTRAJKU JER IH JE SNS BANDA NATERALA NA ŠTRAJK .
Subota 04.10.2014. 20:02
полиција штрајкује због СВОГ материјалног положаја.... адвокати штрајкују због СВОГ материјалног положаја.... просветари штрајкују због СВОГ материјалног положаја... студенти се буне због СВОГ материјалног положаја... ????? и НИКО да укапира да би много ефектније било када би се ЗАЈЕДНО побунили против ЗАЈЕДНИЧКОГ непријатеља ??? А можда би их тада подржали и обични смртници ...
Nedelja 05.10.2014. 14:55
Ali dobro se ugradi u cenu Stefanovicu,dobro zaradi.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online