Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 08.08.2014.
05:14
D. N. Petrović - Vesti A

Ubica veruje samo Euleksu

Bivši poslanik DSK u Skupštini Kosova i nekada borac i obaveštajac OVK Gani Geci koji je 4. avgusta uveče u Srbici ubio Ruždija Šaćirija još je u bekstvu. Članovi njegove porodice tvrde da ima šengensku vizu, da je možda već daleko od Kosova, ali da će se sigurno vratiti i suočiti sa pravdom ako slučaj u svoje ruke uzme Euleks i tamo mu se garantuje bezbednost.

Šta se desilo: Gani Geci
 

Njegov brat Fadilj Geci izjavio je da Gani i njegova porodica ne veruju kosovskoj policiji i pravosuđu i strahuju da bi Gani, ako se prijavi policiji, mogao biti ubijen u zatvoru. U izjavi za "Gazeta blic" iz Prištine Fadilj Geci je istakao da ovaj slučaj treba da preuzmu policija i tužilaštvo Euleksa.


Sa nepoznate lokacije, portalima "Ilirija-pres" i "Rugova pres" javio se i Gani Geci koji je objasnio kako je u noći između 4. i 5. avgusta ubio Ruždija Šaćirija.


- Taj Šaćiri je plaćeni ubica i narkoman, znao sam da je ubio poslanika DSK Smaila Hajdaraja, generala Tahira Zemaja, Hadži Imerija i Džemaila Mustafu, još osam osoba ranio je u Prištini, pobio je puno Albanaca, ali i mnogo "onih drugih" - ističe Geci i naglašava da je u više navrata dobio ozbiljne preteće poruke na telefon 064-633335 i poziva policiju da sve proveri.


- Dok sam izlazio iz restorana u Srbici Šaćiri mi je prišao iza leđa i počeo da mi preti i da me vređa vičući "da će mi učiniti mnogo gadnije stvari nego što je činio - onima". Kada se u jednom trenutku mašio za pištolj pomislio sam da hoće da me ubije, reagovao sam u afektu, sve se desilo za pet sekundi, iz straha za svoj život ubio sam ja njega, žao mi je što se sve tako desilo - ističe Geci. On priznaje da je i sam svojevremeno, u samoodbrani i zbog nekih neslaganja, tokom rata ubio jednog od komandanata OVK Abedina Redžu - Sandokana.

Nisu nadležni

Portparol Euleksa Migel Karvaljo de Farina izjavio je da se Euleks neće baviti ubistvom Ruždija Šaćirija i da je ovaj slučaj u nadležnosti kosovske policije i pravosuđa. U Srbici su još prisutne pripadnici kosovske specijalne jedinice ROSU koje tragaju za Gecijem kome će teško ući u trag, jer on ima sedmoricu braće(svi bili u OVK) i još puno rođaka na čije kuće policije "ne sme da udari".


Još od rata na Kosovu porodica Geci je u sukobu sa Dreničkom grupom OVK kojoj nije htela da se podčini, a koju su predvodili Hašim Tačin i Sulejman Selimi - Sultan za koje se veruje da su, "zato što mnogo zna i svašta priča", angažovali Šaćirija da ubije Ganija Gecija.

POVEZANE VESTI

Petak 08.08.2014. 08:11
koji su to indijanci, koje su to kreature... pazi mu slike... nekad su nosili turske zastave, danas nose americke ....pitam se cije li ce nositi za jedno 20 godina...ili ih nece nositi uopste?
Petak 08.08.2014. 08:43
Ovo je da covek ne poveruje. I nasi moroni pristali da pregovaraju sa ovakvim kreaturama?? I onaj nas premazani svim bojama se rukuje sa jednim od njih i samo sto ga u usta ne ljubi. Ovima je ubiti coveka isto sto i ubiti muvu. Ostao sam bez reci da bilo sta vise napisem.
Petak 08.08.2014. 12:31
ma samo se rokajte -..-- imate moju podrsku lol hahah
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online