Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 04.07.2014.
16:57
Beta A

“Beograd na vodi je dobar projekat“

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić ocenio je u petak da je izgradnja stambeno-poslovnog kompleksa "Beograd na vodi" dobar projekat i da o tome nema nikakve dileme.

Srbiji su potrebni veliki koraci napred: Ivica Dačić
 

On je u intervjuu za B92 rekao da se slaže sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem da Srbija mora da ima velike ciljeva i da su joj potrebni veliki koraci napred, ističući da je sam učestvovao u promociji Master plana za taj projekat.

Na pitanje da li je dobro što se za taj projekat vodi marketinška kampanja "Slavimo Beograd" u većim gradovima u Srbiji, Dačić je rekao da to neko može da shvati kao prvokaciju, ali da je to stvar onih koji se bave marketingom.

"Sigurno nije Vučić naredio da se postave bilbordi 'Slavimo Beograd' po gradovima Srbije", rekao je Dačić.

Nezadovoljan radom policije

Dačić, koji je u prethodnih šest godina bio i na funkciji ministra unutrašnjih poslova Srbije, rekao je da nije bio zadovljan radom policije i da je zbog toga želeo da se smeni direktor policije Milorad Veljović, ali da nije bilo političke volje da se to uradi.

Ružić pogrešio

Dačić, lider Socijalstičke partije Srbije (SPS), rekao je da je funcioner te partije Branko Ružić pogrešio što je učesvovao u televizijskoj emisiji gde je kritikovana vlast, napominjući da zbog mesta na kojem se nalazi treba da vodi računa šta govori.

"Niko drugi nije bio za to osim mene", rekao je Dačić, dodajući da se svađao sa Veljovićem zato što je on nije poštovao hijerarhiju i preskakao poziciju ministra unutrašnjih poslova.

On je rekao da je u vreme koalicione vlade Demokratske stanke i Socijalističke partije Srbije policijom upravljali tadašnji predsednik Srbije i DS Boris Tadić i njegov saradnik Miodrag Rakić.

Dačić je rekao i da ne prihvata odgovornost za loš rad policije, ističući da je za funkcionisanje policije odgovoran direktor policije, a ne ministar.

"Direktor je odgovoran za funkcionisanje policije. Direktor policije rukovodi policijom i ja, kada hoću da krenem u policijsku upravu kao ministar, moram da pozovem direktora policije", rekao je Dačić.

POVEZANE VESTI

Petak 04.07.2014. 17:30
Hvala bogu da ovaj prevarant prizna da je Beograd na vodi samo dobra ideja koju možda neko nekad i ostvari. Vučiću zašto lažeš da te tvoji tako prodaju.
Petak 04.07.2014. 18:08
Дачићу а зашто се све само гради у Београду.Зашто није Врање на воду или Лесковац , Ниш,Прокупље,Пирот .Направили сте и мостове у Београд а Југ Србије уопште не познајете и не видите.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online