Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Ponedeljak 09.06.2014.
17:31
Beta A

DS: Vučić bi da posvađa Srbiju sa svetom

Opoziciona Demokratska stranka ocenila je danas da je "apsolutno neprihvatljiva" izjava predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića o postojanju dokaza da ambasadori i međunarodna zajednica "lažu i vrše pritisak na medije" da bi vodili kampanju protiv njega i njegove porodice.

Vidi hajku koju samo on vidi: Aleksandar Vučić
 

"Vučić je u svojoj borbi protiv zamišljenih unutrašnjih neprijatelja otišao korak dalje i današnjim neprihvatljivim optužbama pokušava da celu zemlju, sve građane i građanke, posvađa sa međunarodnom zajednicom", navodi se u saopštenju DS.

Prema navodima te stranke, Vučić iznosi izuzetno opasne tvrdnje radi ličnog marketinga, braneći se od medijske hajke koju vidi samo on.

Vučić: OEBS laže, očekujem izvinjenje

"Iako je sukob sa međunarodnom zajednicom nešto što Aleksandar Vučić vrlo dobro poznaje, a retorika koja vodi u taj sukob jeste retorika koja mu je najbliža, DS nema nameru da dozvoli da građani i građanke Srbije budu uvučeni u zamišljene borbe predsednika Vlade koji na taj način zloupotrebljava svoju poziciju i pokazuje vrhunsku neodgovornost prema državi zbog želje za ličnom promocijom", saopštio je DS.


Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ima dokaze da mnogi iz međunarodne zajednice, među kojima i neki ambasadori, pritiskaju medije da vode kampanju protiv njega i njegove porodice.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 09.06.2014. 17:35
Зашто ови из ДС нису на вешалама и по тамницама?
Ponedeljak 09.06.2014. 17:51
ДС је довела америчку демократију. ДС је продала сва предузећа у Србији. ДС је почела да потписује Бриселски споразум. ДС је потписала СОФА споразум са Кондолизу Рајс. ДС жели да нестане Република Српска. ДС жели да Војводина буде Република. ДС жели санкције Русији. Ко је створио ДС и због чега ??? ДС је створио САД да би дигли револуцију у србији. ДС је добила 12,5 милиона евра да скину СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА .
Ponedeljak 09.06.2014. 21:06
Ja stvarno neznam vise sta je sa tom intelektualnom strujom u Srbiji?Ili je nestala ili je ubijena u pojam..Naravno da je zapad usao u sve strukture,pocevsi od medijskih pa do politicara koji su ili ucijenjeni ili dobro placeni,,Zapamtite od mene koji sam laik za politiku da je cilj zapadnih masona stagniranje Srbije,ne napredovanje ni po kom osnovu,posvadjati stranke i narod(zavadi pa vladaj)i oni to rade profesionalno..Njih ne interesuje ni Vucic ni bilo ko napredan u Srbiji nego poltroni,vazali i kojekakvi Vukovi i Cede..Ovo je medijski rat,veoma opasan a zna se ko sve drzi u saci:Anglosaksonski smradovi..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online