Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 30.04.2014.
16:09
Beta A

Ugljanin: Počela odmazda Vlade Srbije nad Bošnjacima

Predsednik SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin ocenio je danas da je privođenje zamenika predsednika Opštine Tutin, Saliha Hota, "početak odmazde" Vlade Srbije nad Bošnjacima, političkim neistomišljenicima.

Sulejman Ugljanin, predsednik SDA Sandžaka
 

Ugljanin je na konferenciji za novinare u Novom Pazaru istakao da se tim činom šalje poruka svim Bošnjacima "koji nisu u direktnoj službi sadašnjeg režima da se čuvaju".

"Očekivao sam da će aktuelna Vlada imati nekorektan odnos prema Tutinu, gde lista 'naprednjaka' nije dobila ni 10 odsto glasova, ali nisam očekivao da će dan nakon konstituisanja, bez ikakvog povoda, biti priveden Salih Hot. Sa druge strane, Vlada ne želi ni da sasluša optužbe na račun svog miljenika Rasima Ljajića. Sve to nas vraća u devedesete godine", rekao je Ugljanin.

Ugljanin je dodao da su prethodne vlade delile Bošnjake na podobne i nepodobne, a da ih ova sad deli na one koji su na njihovoj predizbornoj listi - koji su povlašćeni, i ostale.

"Pozivam Vladu da se u Sandžaku uspostavi jednakost pred zakonom za sve Bošnjake, da se uspostavi pravna sigurnost i stvore uslovi za investiranje. Takođe, da usaglase nacionalnu strukturu u državnim organima jer će na taj način Bošnjaci osećati pripadnost ovoj državi", rekao je Ugljanin.

Ugljanin je rekao da državni organi moraju da poštuju te zahteve SDA Sandžaka, stranke koja je, kako je naveo, legitimni zastupnik interesa Bošnjaka.

POVEZANE VESTI

Sreda 30.04.2014. 16:21
Паразити који активно избегавају плаћење пореза......да се заврте уши и да се позатварају ил напуштање Рашке области........и онако се сматрају турцима дакле........марш из Србије....
Sreda 30.04.2014. 18:16
Ugljanin na Happy TV: ‘Sveti Sava je naš predak’ 25. Februar 2013 Ranije je Ugljanin u Srbiji bio popularan kao Osama bin Laden. Svojevremeno je bio na međunarodnoj poternici i u bekstvu posle optužbe da skuplja oružje i sprema ustanak za otcepljenje Sandžaka od Srbije. Juče kada je bio u vladi je rekao da se kune u Miroslavljevo jevanđelje i Kur'an i da je Sveti Sava ne samo naš, nego i njegov predak i zemljak. Danas kada nije u vladi uzvikuje: Počela odmazda Vlade Srbije nad Bošnjacima -------- Prevrtljivijeg i lažljivijeg stvora od potomka alahovog hrišćanina, poturice, konvertita, NEMA na PLANETI.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online