Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 17.04.2014.
11:09
Beta A

"SPS spreman da radi po programu SNS-a"

Potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović rekla je da je prema pregovorima koji su vođeni sa Socijalističkom partijom Srbije izvesno da će ta partija biti deo buuće vlade Srbije.

Socijalisti skoro sigurno ulaze u vladu, kaže Mihajlovićeva
 

"Po onome što smo do sada vodili, jeste da je izvesno da će Socijalistička partija Srbije biti deo vlade. SPS je vrlo raspoložen da sprovodi naš program, a danas će Predsedništvo te stranke voditi finalne razgovore", rekla je Zorana Mihajlović na Televiziji B92.

Povodom predloga SNS da se uvede "rotirajući predsednik" Skupštine koji će se smenjivati na godinu dana, Mihajlović je ocenila da je to dopinos da Srbija bude demokratska.

"Zašto ne učiniti još jedan korak da budemo demokratska zemlja, da dozvolimo i onima koji su opozicija, da učestvuju u upravljanju parlamentom", objasnila je potpredsednica SNS.

Upitana ko će biti ministri, Mihajlović je odgovorila da organi SNS razgovaraju o programu i resorima, a tek potom će o ljudima koji će voditi resore.
 

Nikolić počeo konsultacije

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić danas je razgovorom s predstavnicima koalicije SPS-PUPS-JS počeo konsultacije o formiranju nove vlade Srbije. Tu koaliciju u razgovoru s Nikolićem predstavljaju predsednik SPS Ivica Dačić i funkcioneri te partije Žarko Obradović i Slavica Đukić-Dejanović, zamenik predsednika PUPS-a Milan Krkobabić i funkcioner Jedinstvene Srbije Petar Petrović. SPS-PUPS-JS ima 44 poslanika u novom skupstinskom sazivu.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 17.04.2014. 11:28
JE LI TO ONAJ SPS LEVICA KOJI JE PRODAO SRBIJU TREBA DA PODRŽI JOŠ ZAKONE GLOBALISTA GDE ČOVEK GUBI SVA LUCKA PRAVA A GAZDE ĆE BITI FEUDALCI I I IMATI PRAVO DA IZNAJMLJUJE RADNU SNAGU ČAK I DA TRGUJE SA NJOM.NEMOJ SAMO DAČIĆ DA OSTANE BEZ FOTELJE.
Četvrtak 17.04.2014. 11:42
pohlepni gicko je spreman da još agresivnije oliže bulju vučiću,samo da sačuva fotelju,jer ga u protivnom čeka optuženička klupa
Četvrtak 17.04.2014. 11:57
Iz SNS novina.... Прописи Еврпске уније, који забрањују Србији да чак и превози свеже месо преко територије њених држава чланица, озбиљно угрожава нашу прехрамбену индустрију, упозоравају аграрни стручњаци. Због тога би Министарство пољопривреде требало да тражи од Брисела да их мења, јер ће тако наши произвођачи свињетину са знатно мањим трошковима извозити у Русију, Gde je granica dna?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online