Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Četvrtak 27.03.2014.
00:16
RTS A

Ko će sa SNS u Nemanjinu 11?

Stranke zvanično još ćute kada je reč o formiranju vlade. Ipak, pojedini stranački funkcioneri vrlo su glasni, pa se može čuti da u vladi ne bi trebalo da budu socijalisti, ali da je preuranjen i proizvoljan svaki komentar o budućim odnosima dve najjače stranke....

Ko li će polagati zakletvu mučenim građanima Srbije? Koliko li će se promeniti "ekipa"?
 

Za to vreme preuranjena izjava funkcionera jedne partije razočarala je funkcionera druge, zbog čega je, na prvi pogled, dovedena u pitanje dalja saradnja.

Socijalista Novica Tončev rekao je da njegova stranka ne treba da bude u vladi jer SNS ima ogromnu većinu. Odgovorio mu je potpredsednik naprednjaka.

"Ovo je već treći ili četvrti komentar iz SPS-a na ovu temu i zato ću predsedniku i Predsedništvu stranke predložiti da SNS formira vladu bez socijalista. Pošto su zainteresovani da nam drže lekcije, neka idu u opoziciju. Srbija neće propasti bez socijalista u vlasti", rekao je Stefanović.

Usledio je odgovor SPS-a da izjava bilo kog pojedinca ne dovodi u pitanje stav Predsedništva da će se socijalisti odazvati pozivu naprednjaka na razgovore. Podsećaju, Tončev se oglasio nekoliko dana pre sednice Predsedništva.

Drugi potpredsednik naprednjaka Igor Mirović ističe da će Aleksandar Vučić, kao novi mandatar, programom i idejama iz tog programa na najbolji mogući način okupiti sve one koji žele da taj program podrže.

* "SPS hoće u Vladu. Ne znamo da li nas hoće SNS (Vučić)"

* Vučić piše program nove Vlade

* Stefanović: Neće nama Vučić da bira vođu

"Da li će i ko biti u toj novoj vladi ostaje da se vidi. Zvanični pregovori još nisu počeli, ne želim da komentarišem stavove gospodina Stefanovića, sve ćemo odlučiti na sednicama stranačkih organa", kaže Mirović.

Do tada na snazi ostaje izjava Aleksandra Vučića iz izborne noći da će razgovarati sa svima, i obećanje da će vlada biti formirana do 1. maja.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 27.03.2014. 00:22
Ovaj prvi s leve strane ima najbolje radno mesto u vladi a i najbolji stampac, njegov zadatak je da ode do poste i da prestampa zakone poslate iz eu-naciionalsocilaisticke zajednice.
Četvrtak 27.03.2014. 01:07
Kao i uvek do sad ....AMBASADORI. Kakav je ovo provokativan naslov. Odmah da NVO prijavljuju situaciju i stetu....
Četvrtak 27.03.2014. 09:06
Vladimir Vladimirovič je predsedniku Obami rekao da Rusija danas ima puno pravo da preuzme Krim i zaštiti ruski narod koji je tamo u velikoj većini a da su Amerikanci i NATO 1999. izvršili agresiju na Srbiju i potpuno nezakonito Srbima oteli deo države! U jednom trenutku je Putin Obami doslovce rekao:Pre 15 godina ste nezakonito bombardovali Srbe i oteli im Kosovo! Pa zašto sad ne probate i nas da napadnete i otmete nam Krim?!Diplomati kažu da je taj Putinov i Obamin razgovor završen bez ostavljenog mesta za ikakav kompromis i da sve miriše na novi hladni rat.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online