Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 12.03.2014.
19:33
Beta A

Obradović: Izborna krađa je već u toku

Nosilac liste Pokreta Dveri za vanredne republičke izbore u Srbiji Boško Obradović rekao je danas u Čačku da je izborna krađa već u toku, da se ona odvija na nekoliko nivoa i da se u tom smislu ništa nije promenilo u odnosu na 2012. godinu.

Ništa se nije promenilo: Boško Obradović
 

On je na konferenciji za novinare rekao da medijski mrak u Srbiji, onemogućavanje biračkog prava srpskoj dijaspori, izbori na Kosovu gde niko iz Srbije ne može da prati izborni proces, i neažurirani birački spiskovi čine "najveću izbornu krađu".

"Ako vama veliki beogradski mediji sa nacionalnom frekvencijom onemogućavaju učešće u velikim televizijskim debatama, onda je to krađa pre samog izbornog dana. Drugo, od višemilonske srpske dijaspore jedva 3.500 građana u rasejanju izaći će na glasanje, što je skandalozno", rekao je Obradović.

On je ocenio da su izbori na Kosovu antiustavno izmešteni iz zakonskog ambijenta Srbije i predati OEBS-u i da Srbi kao učesnici izbora nemaju pravo na čuvare kutija i nemaju pravo da isprate izborni proces na Kosovu.

Obradović je rekao da se izborna krađa odvija i tako što u biračke spiskove nisu uneti oni koji su u međuvremenu postali punoletni, zato što oni glasaju opoziciono, a zadržavaju se u biračkim spiskovima mrtvi glasovi.

Izbori 16. marta su velika šansa da zaustavimo stranačku pljačku Srbije, da zaustavimo medijski mrak i izborne krađe, da zaustavimo stranu okupaciju Srbije", rekao je Obradović.

POVEZANE VESTI

Sreda 12.03.2014. 20:47
Овог пута могу да краду колико хоће,али неће им проћи. ДВЕРИ ће бити велико "изненађење". Улазимо у скупштину да раскринкамо ову пљачку и овај лоповлук.
Sreda 12.03.2014. 20:49
Могу да краду колико хоће,али овог пута нам не могу ништа. УЛАЗИМО У СКУПШТИНУ ДА РАСКРИНКАМО ОВУ БАНДУ ЛОПОВСКУ. ДВЕРИ до победе.
Sreda 12.03.2014. 23:27
Izborima nista postici neces...izbori su raspisani samo da bi picousti majmun dobio vecinu kako bi mogao da promeni Ustav..Izborna kradja ce da se desi...tu sumnje nema.Njihov je zadatak da vas po svaku cenu onemoguce da udjete u skupstinu....Tim nakazama svetlo koje bi vi tamo uneli uopste ne odgovara.Oni su navikli da rade u mraku.Nego ti nas lepo,(ako naprave gresku sa glasovima) pozovi na ulice pa neka pokusaju da nas prebroje tamo.Tu sigurno pogresiti nece...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online