Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Ponedeljak 10.03.2014.
20:06
Beta A

Vučić traži većinsku podršku

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da od građana Srbije traži da na izborima 16. marta SNS dobije više glasova nego ostale stranke zajedno.

Aleksandar Vučić

On je za Radio televiziju Srbije rekao da je važna politička stabilnost i ponovo pozvao građane da izađu na izbore. "Važnije za nas je politička stabilnost, Srbija sebi ne sme da dozvoli haos", rekao je Vučić.

On je rekao da će SNS uskoro saopštiti ko će biti kandidat za gradonačelnika ispred te stranke, Siniša Mali ili Zorana Mihajlović. Vučić je odbacio eventualnu mogućnost da se Vuk Jeremić vrati na mesto ministra spoljnih poslova Srbije.

"Mislim da će Jeremić podržavati rad vlade, moj rad kao što ćemo mi podržavati njegovo delovanje u međunarodnim forumima, ali to nema veze sa ulaskom u vladu", rekao je on.

On je dodao i da će projekat Beograd na vodi biti ostvaren, da nije predizborno obećanje, već da će doneti napredak za celu zemlju i posao za građane.

Kompanije iz cele zemlje će raditi na tom projektu, rekao je Vučić. On je kazao da je cilj smanjenje nezaposlenosti i da će ljudi u Srbiji biti bogatiji za tri do četiri godine, kada Beograd na vodi bude završen.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 10.03.2014. 20:10
ZINULO DUPE DA PRIGRABI VLAST KAO ONAJ U SEVERNOJ KOREJI . STRAŠNO .
Ponedeljak 10.03.2014. 20:30
А нигде на билборду српске заставе нема!!! У позадини му стоји замућена ЕУ застава! Да не помињемо њихов првобитни програм на енглеском језику! Све је јасно! Ту су да избаце Космет из Устава а народ је слеп па верује у њихова хапшења! Најгора су ствар која се десила Србији!
Ponedeljak 10.03.2014. 20:32
Ovaj kenjkavi zvalavko je slika i prilika lopurdistanskih politicara ! Ne daj boze da dobije vecinu..sta bi taj tek tada izdao.. Sa podrskom samo 15-16% odraslih gradjana Srbije je vec prodao Kosmet i zemlju po Vojvodini, fabrike, smanjio zaposlenost itd Dok mu se brat bogati i vazi za glavnog bosa u lopurdistanskom podzemlju, ovaj javno glumi kilavog radovana. Srbi, ne prodajte glasove za 2 chrvene jer su i prostitutke skuplje! Kako glasas tako zivis! Ne glasajte za ove sluzbine partije.. Gastarbajteri, ne saljite pare familiji koja glasa za sluzbine partije jer necete doziveti da vidite slobodnu i uredjenu Srbiju. Glasajmo za Dveri da nas se ne stide ni potomci ni pretci !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online