Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 27.02.2014.
14:40
Beta A

Vučić: Osećao bih se poraženo ako ne bismo pobedili na Kosovu

Lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić pozvao je danas sa mitinga u Leposaviću građane Kosova da 16. marta, na vanrednim parlamentarnim izborima, svom snagom podrže SNS, kako bi njena lista dobila pun legitmitet.

"Molim vas da svom snagom podržite našu listu, potrebna nam je ubedeljiva pobeda na Kosovu i Metohiji kako bi imali pun legitimitet - 16. marta izađite na izbore, glasajte za našu listu, jer ćete tako glasati za budućnost svoje dece", rekao je Vučić i od građana kako je rekao, bez obzira na izborne rezultate, zatražio pomoć u borbi sa kriminalom i za ekonomske reforme.

"Osećao bih se poraženo ako ne bi pobedili na Kosovu i Metohiji", rekao je Vučić i poručio da Srbe na Kosovu i Metohiji najbolje može da štiti jaka, snažna i poštovana Srbija.

Opstaćemo na Kosovu i Metohiji: Aleksandar Vučić
 

Vučić je rekao da je "zabrinut koliko i građani, možda i više od toga", ali je poručio da im garantuje da niko neće ugroziti njihov opstanak i ostanak.

"Srbija će i dalje biti izložena pritiscima, ali i pored toga radićemo na političkoj i ekonomskoj stabilnost, borbi protiv korupcije i kriminala. U tome nam je potrebna vaša pomoć i podrška našeg naroda će biti više na Kosovu i Meothiju, biće bogatiji
i nikada nećemo reći da Kosovo i Metohija nije deo Srbije", rekao je Vučić.

"Srbi će opstati i biti bezbedni", poručio je Vučić na skupu na kojem su govorili i lider Pokreta Socijalista, koalicioni partner SNS, koji je i ministar za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin i kandidati sa liste SNS za poslanike.

"Donosili smo mnoge teške odluke ali su bile pametnije od onih koji su govorili da treba da se izolujemo od sveta, rekao je Vučić i dodao da je došao u Leposavić da "građanima poruči da će nam svima biti bolje kada i sami budemo bolji".

Lider SNS je rekao da je više puta u Briselu izgovarao teške reči i da je rezultat toga da narod može da kaže da se na Kosovu i Metohiji živi bezbedno.

Vučić koji je i prvi potpredsednik Vlade Srbije poručio je građanima da veruju svom rukovodstvu.

"Nastavićemo razgovore i sa Albancima i sa međunarodnom zajednicom i koliko god nam bude teško naši lični interesi nikada neće biti iznad narodnih", kazao je Vučić.

Vučih je naveo da su dežurni političari plašili građane da na Kosovu neće biti glasanja, iako smo govorili i dogovorili da će se glasati isto kao 2012. godine. Predsednik opštine Leposavić Dragan Jablanović proglasio je Vučića za počasnog građanina Leposavića i uručio mu plaketu i ključ Kosova i Metohije.

Crkvena opština Leposavić uručila mu je drveni krst, koji će kako je rekao krasiti njegov kabinet.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 27.02.2014. 15:39
Да ти објасним господине ПРВИ,ти си изгубио "битку" са шиптарским кољачима,потписивањем споразума,а добио "битку" над Србима на КиМ,убедивши их да гласају на шиптарским изборима кољача Тачија.
Četvrtak 27.02.2014. 15:22
Samo nije precizirao kojim organom bi to osecao. Moja pretpostavka je da je u pitanju besika.
Četvrtak 27.02.2014. 16:05
Moto: Iz poraza u poraz do konacne pobjede. Taktika: Beli lukac ljuta papricica
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online