Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 17.02.2014.
12:33
Vestionline A

Preko oglasa prodaje glas na izborima

Pošto se stranke zalažu za transparentnost, onda je sasvim u redu i da kupo-prodaja glasova na izborima bude javna i transparentna. Da se u startu zna ko je koliko dao i koliko dobio. Građani su očigledno prihvatili savet prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića da treba da promenimo svoje vrednosti, i u skladu sa tim preko oglasa ponudili svoj glas za predstojeće izbore. Ako se dogovore za cenu, prodavac nudi i ženu pride, to jest gratis glas.

Siguran krug za 2.000 evra
 

Na sajtu "Kupujem prodajem" u kategoriji kolekcionarstvo pojavio se oglas za prodaju glasa na izborima zakazanim za 16. mart. Somborac koji se ponudio, ovako se obratio strankama:


"Prodajem svoj glas na parlamentarnim izborima koji se održavaju na teritoriji Republike Srbije 16.03.2014.

Poštovani političari, cenjene stranke - SNS, SPS, LDP, URS, DS, DSS, JS, PUPS, LSV (neka se ne uvredi onaj koga nisam spomenuo). Objavljujem na internetu da je zvanično moje građansko pravo i dužnost od danas NA PRODAJU.

Do 16. marta ima još malo vremena, zato požurite, možda Vam baš moj glas bude kap koja će preliti čašu cenzusa, ili će vam doneti taman toliko da možete sa punim pravom da pregovarate o koaliciji za sklapanje Vlade. Ukoliko se odlučite baš za moj glas, pored mog crteža na glasačkom listiću, dobićete moju bezrezervnu moralnu podršku, kao i elektronski dokaz da sam zaokružio baš Vas.

Znam da cena može da zvuči visoko, ali do sada, za koga sam ja glasao taj je uvek i pobedio.

Ukoliko izlicitirate iznos veći od 2.000 evra, postoji mogućnost da ubedim i svoju suprugu da glasa baš za Vas, vašu stranku ili koaliciju. Ovo bi efektivno za mali iznos poduplalo vaše šanse da pobedite na ovim izborima. Takođe u tom slučaju bih na glasačkom mestu bio u 7 sati, pre prvih petlova i penzionera kako bih vašoj stranci dao vetar u leđa i bio zečja šapica ovih Srpskih izbora.

Za dodatnih 50 evra, potrudiću se da tehnika kojom nacrtam krug ima bonus kod izborne komisije za umetničku impresiju.

Hemijska je naoštrena, a kažiprst spreman za prskanje".

Za sada nije stigla ni jedna ponuda. Ponuđač se izgleda precenio, jer ako se uzme prethodno iskustvo od pre manje od dve godine, glas je mogao da se dobije i za paket ulja, šećera ili brašna. Obzirom da smo od tada dodatno osiromašili, tržište će se zadovoljiti i sa upola "cene".

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 17.02.2014. 13:05
BAŠ je preterao . Ugrožavaju ga dežurni mitingaši i sendvičari . Njihova dnevnica za podršku Vučiću je 1 000 dinara plus sendvič ako bude za sve . Cena glasa je isto 1 000 dinara ali BEZ SENDVIČA zbog uštede .
Ponedeljak 17.02.2014. 13:40
Onaj drugi dio ponude je zanimljiviji,prodavac nudi zenu pride,ako je malo koristena i u dobrom stanju,dobit ce bolju ponudu nego za glas.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online