Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 11.02.2014.
18:33
telegraf.rs A

''Emotion'' iznajmljivao 2.000 kvadrata za 400 evra

Predsednik Privremenog organa grada Beograda Siniša Mali obišao je danas Pionirski grad i upoznao se s problemima tog mesta koje je, kako kaže, nekad služilo za obrazovanje dece i njihovu sportsku rekreaciju, a danas je poznato po tome što se tu nalazi kuća Velikog Brata, saznaju beogradski mediji.

Uskoro program rekonstrukcije Pionirskog grada: Siniša Mali
 

Mali je zajedno s direktorom SRC Pionirski grad obišao ovo velelepno zdanje i najavio da će grad u narednih sedam dana izaći s programom rekonstrukcije ovog objekta i njegovog ponovnog vraćanja deci na korišćenje, prenosi ''Telegraf''.

''Pionirski grad je primer na koji način simbol Beograda možete da ruinirate, kao što je to činila prethodna vlast. Pionirski grad je simbol grada Beograda, to je mesto koje svi pamtimo, gde smo provodili vreme učestvujući u raznim obrazovnim programima i aktivnostima. Nažalost, zanemarivanjem ovog mesta od strane Grada Beograda u poslednjih 10 godina, Pionirski grad je izgubio svoju funkciju, on je više nema i na kraju je poznatiji po kući Velikog Brata i po raznim rijaliti programima, kao i sumnjivim ugovorima koji nam ukazuju kako i na koji način su pojedine kompanije dolazile do zakupa javnog zemljišta'', istakao je on.

Mali je najavio da će Grad Beograd učiniti sve da vrati Pionirski grad deci i da on opet bude simbol prestonice.

''Mi ćemo kao Privremeni organ da vratimo Pionirski grad deci Beograda, učinićemo sve da obnovimo kapacitete ovog mesta, da mu vratimo nekadašnji sjaj. To treba da bude mesto na kome će se deca se obrazovati, družiti i baviti sportom, a ne da bude poznato po tome što se na njemu odigrava neki rijaliti šou'', naglasio je Mali.

Grad je podneo zahtev Javnom pravobranilaštvu da se izjasni o ugovorima s produkcijskom kućom “Emotion”.

''Tražili smo od Javnog prvobranilaštva da pregleda ovo poslovanje i javnosti će uskoro biti prezentovani svi ugovori koji su potpisani kao i način na koji je producentska kuća 'Emotion' došla u zakup 2.000 kvadrata po ceni od 400 evra mesečno. Oni uopšte nisu jasni, niti su javni. Zato smo zahtevali da nam prvobranilaštvo što pre da mišljenje o svemu tome i čim dobijemo njihov stav obavestićemo javnost'', poručio je predsednik Privremenog organa Beograda.

POVEZANE VESTI

Utorak 11.02.2014. 18:39
bla bla truc truc Izbori
Utorak 11.02.2014. 21:34
А шта је са онима што су "купили" и више квадрата за манје пара???
Sreda 12.02.2014. 07:36
Samo ako je neko uboo prstom....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online