Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
39
Četvrtak 06.02.2014.
13:13
Beta A

''Glas za DSS je glas za Srbiju''

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Vojislav Koštunica pozvao je danas građane da 16. marta na parlamentarnim izborima glasaju za tu stranku i političku neutralnost za koju se ona zalaže, jer je to glas za Srbiju i slobodu Srbije.

Samo neutralnost Srbiju spasava

"Pozivamo građane da zajedno promenimo državnu politiku koja se isključivo i jedino oslanja na EU, da glasaju za političku neutralnost, jer to znači glas za Srbiju i slobodu Srbije", rekao je Koštunica pošto su predstavnici DSS-a Republičkoj izbornoj komisiji u Beogradu predali izbornu listu "Znam kome verujem".

Koštunica je pozvao građane da podrže ideju DSS-a o političkoj neutralnosti Srbije, da podrže ideju ekonomske neutralnosti, jer sve to, kako je rekao, zajedno znači redefinisanje odnosa sa EU u skladu s državnim i ekonomskim interesima zemlje.

''Na taj način Srbija i njeni građani jedino mogu da povrate političku slobodu, Srbija može slobodno ekonomski da se razvija'', rekao je bivši premijer Srbije.

Lider DSS-a dodao je da je politika vladajuće Srpske napredne stranke potpuno bezrezervno vezana za EU, što je, kako je ocenio, uzrok duboke državne, ekonomske, moralne i političke krize u zemlji.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 06.02.2014. 13:16
DSS nudi jedini nešto KONKRETNO . SVI ostali nude maglu , trač i laž .
Četvrtak 06.02.2014. 13:35
"'Na taj način Srbija i njeni građani jedino mogu da povrate političku slobodu, Srbija može slobodno ekonomski da se razvija'', rekao je bivši premijer Srbije." ?? Дајте да распродамо буд-зашто оно што нису стигли вук хамовић и војин лазаревић да дрпе, док смо били на власти.. Дајте да вук драшковић поново изда оно мало што је остало, са неке високе позиције... Дајте да поново правимо владу са "демократама" а да се закљињемо у патриотизам... Дајте да нам се деца школују по "мрској" европи док их ми одавде "мрзимо" ... мсм - на европу, не децу... Дајте нам да будемо необавештени док нам кућа у потпуности не изгори...
Četvrtak 06.02.2014. 14:27
DSS je preteca ove posasti danas,zar mislite da mi svi imamo amneziju i ne secamo se vase vladavine ,grljenja sa Solanom, kriminalnih privatizacija,partijskog zaposljavanja,"dobrovoljne" predaje Hagu,vasih tajkuna i lopova i VASEG EVRO FANATIZMA... e pa malo ste se zajebali ,mozete do mile volje da budete neutralni i neobavesteni."ne damo vam glas j.... vas sve pas" grupa S.A.R.S.Vama nije bitna Srbija i njeni gradjani vec da predjete "celzijus" i uvalite se u fotelje i skupstinske odbore ,da i dalje primate masne apanaze.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online