Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Ponedeljak 03.02.2014.
19:32 >> 19:57h
Beta A

Vučić nosilac liste: "Cilj - da okupimo kvalitetne ljude"

Cilj nije da SNS nakon izbora 16. marta sama formira vladu, već da okupi što veći broj dobrih i stručnih ljudi, izjavio je predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić, koji će biti nosilac liste naprednjaka za predstojeće parlamentarne izbore. Izborna lista SNS-a zvaće se "Budućnost u koju verujemo".

Želja nam je da se okupi što više kvalitetnih ljudi, poput Lazara Krstića: Vučić
 

Među 250 poslaničkih kandidata naprednjaka ima i predstavnika Srpskog pokreta obnove (SPO), Socijaldemokratske partije Srbije(SDPS), Nove Srbije(NS) i Pokreta socijalista.

Lider naprednjaka Vučić najavio je da njegova stranka večeras počinje sakupljanje potpisa i da očekuje da će tokom večeri biti prikupljeno 12.000 potpisa, pa će već sutra predati izbornu listu.

"Očekujem plebiscitarnu podršku naroda. Nije dovoljno da budemo prvi, očekujemo ubedljivu podršku", kazao je Vučić i dodao da će ukoliko ne bude tako, neko drugi formirati vladu.

Upitan za raspodelu poslaničkih kandidata, Vučić je rekao da se on nije time bavio. On je pozvao sve zainteresovane da prate prikupljanje potpisa i da vide da li stvarno postoje ljudi koji će podržati SNS i dodao da će SNS voditi pozitivnu kampanju.

"Nećemo se ophoditi prema našim političkim protivnicima kao što su se oni ophodili prema nama u prošlosti ili u proteklih 48 sati", kazao je Vučić nakon sednice Glavnog odbora SNS. Upitan da li će biti kandidat za premijera Srbije, on je rekao da se o tome nije raspravljalo na današnjoj sednici.

"Želja nam je da se okupi što više kvalitetnih ljudi, poput Lazara Krstića, koji će imati viziju normalne i pristojne Srbije", kazao je Aleksandar Vučić na sednici Glavnog odbora SNS na kojoj treba da se raspravlja o stranačkoj listi za predstojeće izbore.

Vučić je poručio da SNS i dalje kao pritoritet ima borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala, jačanje privrede.

Svrha predstojećih vanrednih izbora je da narod poveri mandat za brže sprovođenje reforme, "za stvarne i neuporedivo veće mogućnosti", rekao je Vučić.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 03.02.2014. 19:40
ajmo lopatari trk na kurs savladjivanja pokretnih stepenica i kupovinu diplome gedztrenda i singiduduka.nemojte da vas drug prvi nabija na budzet sa pola bukvara.
Ponedeljak 03.02.2014. 20:03
Već odavno se ponavlja....., jedno te isto, a napretka nigdje ! U budućnost u koju verujemo..., sa kojim granicama Srbije ??
Ponedeljak 03.02.2014. 20:19
Ima jos par dobrih na BK univerzitetu, daju sve u roku
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online