Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Ponedeljak 16.12.2013.
15:35 >> 19:37h
Nezavisne novine, Beta A

Vučić ličnost godine u regionu

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić dobitnik je ovogodišnjeg priznanja "Ličnost godine", koje dodeljuju banjalučke Nezavisne novine. Nagradu, koja mu je uručena na svečanosti u Banjaluci, Vučić je posvetio građanima Srbije.

Bez Tomislava Nikolića i Ivice Dačića teško da bismo mogli da postignemo sve što smo započeli: Vučić
 

"Nama u Beogradu je uvek lepo kada čujemo: Banjaluka, a znam i da je vama drago i lepo kada u Banjaluci čujete za svoj Beograd. Zato se i posebno i naročito osećam ovde", rekao je Vučić i istakao da Beograd ima odlične odnose i s Bošnjacima, i s Hrvatima, i želi da te odnose unapređuje, a naglasio da je uveren da će svi narodi regiona ubuduće živeti u miru i neuporedivo bolje nego danas.

U razgovoru sa Miloradom Dodikom, predsednikom Republike Srpske

Vučić se zahvalio predsedniku Tomislavu Nikoliću i premijeru Ivici Dačiću, jer, kako je rekao, bez njih dvojice teško da bismo mogli da postignemo sve što smo započeli.

"Pre svega zahvaljujem se građanima Srbije koji teško žive, ali koji žele da vide da pravda dolazi i do njihovih vrata, da se kriminal ne isplati, a da marljivost i reforme daju rezultate", poručio je Vučić i dodao da će Srbija i dalje biti faktor stabilnosti u regionu, neko ko voli Republiku Srpsku, ali i poštuje ostale.

Đoković, Josipović, Milo,...

Raniji dobitnici nagrade "Ličnost godine" su teniser Novak  Đoković, predsednik Hrvatske Ivo Josipović, premijer Crne Gore Milo Đukanović, bivši ambasador SAD u BiH Kliford Bond, nekadašnji supervizor OHR za Brčko Rafi Gregorijan, Milorad Dodik - dok je bio premijer RS, bivši visoki predstavnik Miroslav Lajčak, lider Stranke demokratske akcije (SDA) Sulejman Tihić i Tanja Fajon - predstavnica Evropskog parlamenta za liberalizaciju.

"Obećavam narodu u Srbiji i RS, da ćemo mi kao rukovodstva zemlje i entiteta, uvek naći dovoljno načina da sarađujemo poštujući Dejtonski sporazum i BiH, naći dovoljno načina da ekonomski pomognemo, ali i da poštujemo druge narode u BiH. Jer, kad bismo drugačije gledali, mi Vučići bismo uvek ostali pola-pola, a ne možete jedno biće da podelite", poručio je Vučić i posvetio nagradu građanima Srbije.

Nagradu Aleksandru Vučiću uručio je Aleksandar Kopanja, pomoćnik direktora kompanije "Nezavisne novine".

Na svečanosti "Nezavisnih novina" bili su i premijer Srbije Ivica Dačić i ministri iz njegove vlade, predsednik RS Milorad Dodik, premijerka Željka Cvijanović, predsednik Skupštine RS Igor Radojičić, ministar inostranih poslova BiH Zlatko Lagumdžija, visoki predstavnik u BiH Valentin Incko.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 16.12.2013. 15:47
Licnost godine i IZDAJNIK VEKA !!!
Ponedeljak 16.12.2013. 16:09
Ovu nagradu dodeljuje Udruzenje ometenih u razvoju.
Ponedeljak 16.12.2013. 16:08
Прочитах вест...и мислим да ћу да повратим.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online