Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 05.12.2013.
11:03 >> 13:03h
Beta A

Kad savetnica (Stanislava) "brani" predsednika (Nikolića)

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ne bavi se stranačkim i medijskim prepucavanjem, već je fokusiran na rešavanje problema građana, privlačenje investicija, poboljšsanje slike Srbije u svetu, izjavila je Nikolićeva savetnica Stanislava Pak Stanković.

Savetnica Stanislava brani predsednika
 

Povodom sve učestalijih napada na predsednika Nikolića i fabrikovanja afera, Stanislava Pak Stanković je u pisanoj izjavi navela da se sve to radi u cilju da se omalovaže i diskredituju napori predsednika kako bi se omogućio bolji život građana Srbije.

"Upravo oni koji su zaslužni za ovako tešku situaciju u kojoj se svi nalazimo, ili oni koji iza sebe nemaju konkretne rezultate dižu prašinu u javnosti, kako se građani ne bi zapitali, koji su zapravo njihovi rezultati, odnosno koliko su štete napravili Srbiji, koja je obrnuto proporcionalna benefitima koje su ostvarili za sebe", rekla je Stanislava Pak Stanković i istakla da predsednik Srbije obavlja svoju funkciju tako što ni na koji način ne utiče na rad medija.

"Možda neko misli, a greši da je to što ne reaguje na naručeno pisanje pojedinih medija slabost. Naprotiv, čak i da raspolaže državnim fondovima, on ih nikada ne bi koristio, da finansira hvalospeve u medijima o sebi i svom radu", rekla je Nikolićeva
savetnica i navela da građani Srbije dobro znaju da prepoznaju istinu od laži i da svoje poverenje daju onima koji puno rade, a malo pričaju, a ne onima koji puno pričaju, a kada nešto kažu to je suprotno onome što bi radili kada dođu na vlast.

"Suština uspeha je u tome da radimo, da razgovaramo, da se dogovaramo, da bi stvorili pošteno i odgovorno društvo. Trebalo bi radije da izvadimo balvan iz svog oka, pa da tražimo trn u tuđem", zaključila je Stanislava Pak Stanković. 

POVEZANE VESTI

Četvrtak 05.12.2013. 11:12
E neka se fokusirava, jer je SNS-u i SPS-u vidljiv "bolji život" u Srbiji i EU "perspektiva". Ne biste mi vi bili savjetnici ni za prodaju žvaka.
Četvrtak 05.12.2013. 11:19
Свој... свој бољи живот....
Četvrtak 05.12.2013. 18:39
У свему овоме мени је најинтересантније да се објави у каквим су породичним односима Тоце и саветница (Станислава). Можда је она ближа неком његовом сину? Објавите слободно, боље народ да сазна то него кога креше Марија Шерифовић.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online