Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 02.11.2013.
21:55
Vestionline A

"Vučićeva legija strasti u čast pobede"

SNP Naši "formirali" su Vučićevu legiju strasti "u čast blistave pobede Aleksandra Vučića na Kosovu". Pogledajte video i fotografije.

Vučićevu legiju strasti formirali smo u čast blistave pobede Aleksandra Vučića na Kosovu. Poznat položaj ruku?
 

"Nakon 600 godina sramote u kojoj živimo od kako je Obilić ubio Murata, Aleksandar Vučić svojom pobedom na Kosovu, vratio je grešnoj Srbiji ljubav i naklonost čitavog pravednog sveta. Milost naših novih gospodara sliva se u Srbiju kao reka izobilja iz čitavog muslimanskog sveta od kada je Erdogan objavio radosnu vest da je Kosovo ponovo Tursko.

Mi koji smo Srbiju sramotili umirući na tom Kosovu za Krst Časni i slobodu svetu kao što su to vekovima pre nas radili naši dedovi i pradedovi, danas živimo ponosni. Dok Vučić bude vladao Srbijom, naše najveće svetinje Visoki Dečani, Gračanica, Bogorodica Ljeviška i Pećka Patrijaršija sijaće punim sjajem, a srpski će se narod na Kosovu u miru množiti pod pravednom čizmom Tačija, Haradinaja i Turske.

Mi koji smo grešili, želimo da svoju zahvalnost i strast prema Aleksandru Vučiću pokažemo boreći se do kraja protiv svakoga ko ne želi da on u ime naših muslimanskih gospodara pravedno i mudro vlada Srbijom.

U znak pokajanja!
Dan nakon Vučićeve pobede na Kosovu, zvaničnim pismom izvinićemo se svim muslimanskim zemljama od UAE do Turske, za svu muslimansku krv koju smo prolili u bitkama u koje nas je Vučić slao širom Bosne, Kosova i Metohije. Vučić za to nije kriv, mi koji ga sa toliko strasti volimo, krivi smo za sve.

U znak lojalnosti!
Dan nakon Vučićeve pobede na Kosovu, tražićemo od Srbije da na referendumu odmah prizna nezavisno Šiptarsko Kosovo. Da 3.novembar mi koji ga toliko strasno volimo slavimo kao dan najveće Vučićeve pobede i naše sreće.

U znak zahvalnosti!
Dan nakon Vučićeve pobede na Kosovu, počećemo sakupljanje priloga za izgradnju Džamije Vučićevog pokajanja u Beogradu dok je ne sagradimo veću i lepšu od Hrama Svetog Save. U čast Vučića i naše ljubavi prema njemu.

U znak pokornosti!
Tražićemo da se u svim firmama koje po Srbiji Vučić i njegovi muslimanski prijatelji otvore, srpska raja odrekne godišnjeg odmora prvih 5 godina i jedne dnevnice mesečno dok se Džamija Vučićevog pokajanja ne sazida.

U znak počasti!
Od SPC tražićemo da se Patrijarh Srpski preseli u Pećku Patrijaršiju i da tamo na oslobođenom Kosovu na njihovu čast a na našu sramotu stoluje dok je živ.

Od SANU, da se Tomislavu Nikoliću dodeli počasni doktorat i doživotna titula predsednika SANU, pa da upravlja Srpskom pameću dok je živ, njima na čast a nama na sramotu.

Od Amerike i Rusije da se Ivica Dačić postavi za počasnog ambasadora Kosova u UN pa da se dok je živ bori za Šiptarsko Kosovo njima na čast, a nama na sramotu.

Ovim proglasom, pozivamo sve poštene ljude koji strastveno ljube Vučića kao i mi da se odreknu laži u koje su do sada iz neznanja i svoje gluposti verovali i da nam se u našoj pravednoj borbi pridruže dok najveći sin srpskog naroda Aleksandar Vučić ne pobedi sve svoje neprijatelje", piše u opisu videa koji je ppstavljen na Jutjub.

POVEZANE VESTI

Nedelja 03.11.2013. 07:50
Sad će Vučić sve da vas pohapsi.
Subota 02.11.2013. 22:16
ОДРИЧЕМ СЕ !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online