Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 22.10.2013.
12:26

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/news.phtml on line 71
A

Naprednjaci, srećan vam Čeda!

Srpska napredna stranka je politička karikatura pogodna za razne vrste potkusurivanja, koju su stvorili Brisel i Vašington, ocenjuje za "Vesti" jubilej naprednjaka njihov bivši partijski drug, radikal Milorad Mirčić.

Milorad Mirčić, potpredsednik Srpske radikalne stranke
 

Srpska napredna stranka slavi petogodišnjicu postojanja, šta biste im poželeli za ovaj jubilej?
- Ovoj zemlji i narodu je dosta cirkusa koji naprednjaci prave još od svog osnivanja. I slavljenje petogodišnjice je cirkus. U to ime, naprednjaci, srećan vam Čeda Jovanović!


Zašto Čeda Jovanović?
- Zato što ne štedi na pohvalama Vučiću i zato što Vučić upravo sa njim počinje seriju razgovora sa predsednicima stranaka o, kako je najavio, budućnosti Srbije.


Šta danas mislite o Srpskoj naprednoj stranci?

- Reč je političkoj karikaturi, a ne o stranci. To je partija koja je krađom mandata od Srpske radikalne stranke, bez izbora, postala parlamentarna stranka! Iza ovog "projekta" stoje Brisel i Vašington kojima je trebala jedna partija pogodna za razne vrste potkusurivanja.


Šta se promenilo u Srbiji od kad su vaše bivše stranačke kolege na vlasti?
- Sve je isto kao pre, samo što umesto Tadića u predsedničkoj fotelji sedi Toma Nikolić. Srbija tone sve dublje. Postali smo država bez imena i prezimena, ali i bez stava! Naprednjaci nemaju ni političku ideologiju, a ni program.


A da li imaju uticaj na odlaganje izricanja presude Vojislavu Šešelju?

- Haški tribunal ima ozbiljnu političku pozadinu od samog osnivanja. Naravno da nijednoj srpskoj vlasti formiranoj u Briselu i Vašingtonu ne odgovara povratak Vojislava Šešelja. Njegov povratak bi značio i kraj Nikolićeve i Vučićeve vlasti!


Jedan od najplaćenijih naprednjaka je nekadašnja perjanica radikala, zamalo predsednički kandidat Aleksandar Martinović, šta kažete na to?
- Nikolić i Vučić su Martinovića zloupotrebili na najgori način. Privukli su ga na svoju stranu lažima, pa ga iskompromitovali kroz tabloide koje kontrolišu, objavivši da je među njihovim najplaćenijim činovnicima. Prioritet je kako Srbija da se oslobodi ovog zla koje se zove Srpska napredna stranka!

POVEZANE VESTI

Utorak 22.10.2013. 13:11
ova zemljla ce progledati jedino kada nad uscem zasija jedno novo sunce koje ce potrajati nekiliko sekundi ...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online