Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 16.09.2013.
04:35
Z. Marjanović - Vesti A

Tito u svinger klubu

Postoje razni načini da evropska dostignuća stignu i do Srbije, što je u praksi demonstrirao i Miodrag Maj (65) koji je nakon 40 godina provedenih na radu u Nemačkoj, Italiji, Španiji, Južnoafričkoj Republici odlučio da u selu Velereč, kod Gornjeg Milanovca, pored same Ibarske magistrale, otvori prvi potputo legalni klub svingera u Srbiji i, kako kaže za "Vesti", nakon tri godine rada kluba, prezadovoljan je poslom i uveliko razmišlja o proširenju posla jer su mu sadašnji kapaciteti i asortiman ljubavnih ponuda već davno prevaziđeni.

Uživa u svom poslu: Miodrag Maj
 

- Rukovodio sam se činjenicom da Srbi u životu ne mogu bez dve stvari - bez dobre hrane i bez seksa. U ovaj posao sam uložio dosta novca, ali sudeći prema broju zainteresovanih parova koji dolaze iz Čačka, Kragujevca, Kraljeva, Aranđelovca, Valjeva, Ljiga, Mladenovca, a najviše ih je, ipak, iz Beograda, novac nije uludo potrošen. Naravno, ne očekujem da se obogatim preko noći, jer je ovo posao koji se planira, radi na duže staze, ali prezadovoljan sam i gotovo iznenađen dosadašnjim interesovanjem za naše usluge u čemu, verovali ili ne, prednjače žene.

Stop pijancima

Na početku rada kluba često se dešavalo da im na vrata zakuca pijanac koji bi tražio ili nudio svoje vanserijske mačo usluge.
- Naravno, takvim posetiocima je ulaz zabranjen uz fino objašnjenje da Svingers klub nije adresa na kojoj su poželjni i uz preporuku da je najbolje da idu kući svojim ženama. Jer, ne treba da zaborave da su najveće rogonje baš među takvima koji se u piću hvale svojim kvantitetom i kvalitetom. Ovakvo uljudno objašnjenje imalo je efekta tako da sam se vrlo brzo oslobodio neukusnih ponuda - kaže za "Vesti" Miodrag Maj.

Istina, pripremajući klub malo sam se pribojavao kako će Srbi reagovati, ali sada tvrdim da smo po ovom pitanju i ljubavnim maštarijama i napredniji od Nemaca, Holanđana, Italijana i Danaca gde su svinger klubovi uobičajeni - objašnjava Miodrag Maj, koji je među svingerima već odavno stekao poverenje koje je u ovom poslu od velike važnosti.


Na pomen Miodragovog Svingers kluba meštani Velereči i posle tri godine postojanja odmahuju glavom u znak negodovanja smatrajući da je reč o "kući greha", ali je uglađeni vlasnik kategoričan u tome da nema ni reči o bilo kakvom obliku prostitucije.


- Da razjasnim, svingeri su oni koji upražnjavaju seks uz razmenu partnera i ponašaju se raskalašno do određenih granica, ili su za grupni seks, a moja uloga u svemu tome je da posredujem i da takvim parovima omogućim njihove seksualne maštarije. Dakle, nema ni reči o prostituciji.

Tabla sa neonskim crvenim svetlom

Sve počinje u prijemnom salonu gde se parovi uz posluženje upoznaju i isključivo po slobodnoj volji odlučuju da li će i sa kojim parom razmeniti seksualna iskustva. Naravno, svi dobro znaju zbog čega su došli i sve je apsolutno stvar dogovora i slobodne želje. Moje je da posredujem između zainteresovanih parova i to samo prilikom prvog dolaska, jer kasnije znaju sve šta treba da rade, a nakon dogovora parovi svoje druženje nastavljaju u jednoj od nekoliko besprekorno uređenih soba, sauni, đakuziju ili u nekim od soba "za posebne namene" i to u potpunoj diskreciji.

Ovako izgleda soba u svinger klubu u selu Velereč
 

Uveliko razmišljam da ponudu proširim i na one parove koji imaju specifičnije seksualne zahteve, ali i tada će osnovni preduslov biti da se sve odvija dobrovoljno, na opšte zadovoljstvo i bez ikakvog nasilja. Za sada su nam mušterije uglavnom sredovečni parovi između 30 i 40 godina, ima i strarijih gospođa, ali ima i znatiželjne omladine koja bi da proba ono što im nudim - kaže Miodrag Maj uz napomenu da mu je žao što među mušterijama ima najmanje Milanovčana, ali se nada da će se uskoro i to promenti u njegovu korist.


Značajno mesto u salonu za dogovor parova pripada velikoj fotografiji Josipa Broza Tita i tu će ostati, kaže Miodrag, dok bude postojao i Svinger klub.

Uzor za uživanje: Josip Broz Tito

- Sliku mi je donela majka na dan otvaranja kluba. Kao komunista bila je izričita da na zidu visi Titova slika jer, u protivnom, nije htela da uđe u kuću. No, majka nije pogrešila jer je poznato da je Tito bio veliki ljubavnik i svinger, a i danas se govori o tome kako je Tito vodio ljubav sa Sofijom Loren dok je sve to posmatrao njen suprug Karlo Ponti.

- Ne znam da li je to bilo baš tako, ali da je voleo seks to je opštepoznata stvar. No, Tita malo od posetilaca kluba i primeti, jer oni imaju preča posla nego da raspravljaju o Titu - ističe Miodrag Maj, koji ne krije da u potpunosti uživa u svom poslu.

Ostvarenje snova: Kuća za potpuno opuštanje
Ponedeljak 16.09.2013. 07:17
OZEZI !..........a ti Jozo samo gledaj i uzivaj :)
Ponedeljak 16.09.2013. 13:01
Tamo mu je mesto... He,he... Da,da...fini gospodin drzi to mesto, verovatno kao i ostala slicna mesta nafilovano skrivenim kamerama, pa eto sluzbama materijala kada treba nekog da disciplinuju... Na tu foru je Volodja disciplinovao svoju opoziciju. He,he...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online