Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 25.08.2013.
01:24
telegraf.rs A

Animir dame u beogradskim kafićima

Animir dame ponovo su se pojavile u beogradskim kafićima i klubovima. U poslednje vreme, među mladim i atraktivnim devojkama vlada prava jagma za unosnim “hobijem”, piše portal telegraf.rs.


Animir dame obavezno naručuju od lakovernih mušterija najskuplje koktele

Reč je o veoma jednostavnom načinu da se dođe do dobrog džeparca od 100 evra dnevno. Jedini problem je što se radi o čistoj prevari i što u drugim uslovima ovakav vid zarade nikako ne bi bio kategorisan kao “hobi” niti bi smeo da promakne nadležnim službama.

U igru, saznajemo, ulaze atraktivne devojke starosti između 18 i 25 godina, a sve što treba da urade je da momke, koji sednu u neki od gradskih kafića ubede da im plate što više pića i tako vlasniku ugostiteljskog objekta, tačnije svom “gazdi” obezbede što bolju dnevnu zaradu.

"Ove devojke obično sede same, da ne bi bile upadljive, a svaki od kafića “zaposli” najmanje njih dve, tri", kaže za telegraf.rs Beograđanin Darko M. (27), koji je i sam bio žrtva ovog unosnog hobija. "Mene su tako prevarili u jednom od kafića na Obilićevom vencu, gde je kako sam kasnije saznao ova vrsta pljačkanja mušterija postala uobičajena pojava".

Darko je sedeo sa dva druga kada im je prišla jedna 20-godišnjakinja, koja se predstavila kao Anastasija zamolivši ih da im se pridruži.

"Tako je vešto vodila priču da nismo ni primetili koliko nam je novca izvukla naručujući sve vreme najskuplje koktele. Kad se setim, čini mi se da sam više gledao u njen dekolte nego šta naručuje. Kada je bilo najzanimljivije, zazvonio joj je telefon. Nekoliko minuta je šaputala nešto u ćošku kafića da bi nam odjednom prišla suznih očiju i rekla kako mora hitno da ide. Kada smo se moji drugovi i ja presabrali, ustanovili smo da nam je izvukla najmanje 2.000 dinara", priča ovaj Dorćolac za Telegraf, dodajući da prevaru nikada ne bi ni prepoznao da istu devojku nije slučajno video nakon tri nedelje kako na isti način vara mušterije u kafiću pored onog u kojem je sedeo prošli put.

POVEZANE VESTI

Nedelja 25.08.2013. 03:01
Ko umije njemu dvije.
Nedelja 25.08.2013. 10:54
Ако је овај "дорћолац" истинита личност - нек' се одма' удави у бурету пуном онога што се не једе.... ХАХАХХАХАХ Ем' испао коњ - ем се још и јавно жали ?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online