Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Utorak 06.08.2013.
20:26
RTS, B92 A

"Nemam nameru da podnesem ostavku"

Imena novih ministara biće poznata za desetak dana. Ko će oni biti, možemo samo da nagađamo. Sigurno je samo da premijer Ivica Dačić ostaje ministar policije. Kako reče, nema nameru da podnese ostavku na mesto ministra unutrašnjih poslova.

Zna se ko sigurno ostaje!
 

Dačić je televiziji B92 rekao da nema ništa protiv toga da najveća stranka u vladajućoj koaliciji, Srpska napredna stranka, preuzme resore finansija i privrede.

"Ne moram da budem uopšte ni premijer ni ministar unutrašnjih poslova, ali dok to jesam treba da imamo korektan odnos", rekao je Dačić upitan o izjavi potpredsednice SNS Zorane Mihajlović da jedan čovek ne može danas biti uspešan ako obavlja više funkcija u Vladi Srbije i da je od Dačića očekivala iskren izveštaj o radu.

Dačić je rekao da nije smatrao da izveštaj o svom radu treba da podnese Zorani Mihajlović, koja je ministarka energetike Srbije.

Upitan o eventualnim stranim kadrovima u vladi, Dačić je rekao da se tome ne protivi, ali je dodao da je prethodno potrebno videti kakav će biti koncept Vlade i da

"Nisam bio za izlazak URS-a iz Vlade"

Dačić je ponovio da nije bio za to da lider URS-a Mlađan Dinkić izađe iz Vlade već da je smatrao da ne treba da vodi finansije. Prema njegovim rečima, da bi rekonstrukcija bila temeljna mora doći do promena u resoru finansija i privrede.

li će ti ljudi moći da donesu rezultate. Na pitanje o eventualnom angažovanju bivšeg direktora Međunarodnog monetarnog fonda Dominika Stros-Kana, Dačić je rekao da ako je on bio dobar za MMF ne vidi zašto ne bi bio dobar za Srbiju.

"Nisam protiv dolaska stranaca ako to ima pozitivnog efekta na našu vladu i zemlju", rekao je Dačić, predsednik Socijalističke partije Srbije, i istakao da je bitan učinak koji bi strani kadrovi imali u srpskoj vladi.

POVEZANE VESTI

Utorak 06.08.2013. 21:08
Drma se i tebi fotelja...., ako ništa ti bi barem da ostaneš sa murijom, pitam se zašto !? A i svi ostali su isti, ili gori od tebe !
Utorak 06.08.2013. 21:38
пре би дао да му изваде оба ока, него да га одвоје од фотеље... и он и сви остали....
Utorak 06.08.2013. 21:36
Strosi-Kan je stvarno koristan i trudi se da prehrani gladna usta izbeglica iz Afrike, bas je takav i kod nas preko potreban. Siguran sam da ce nas duzebriznik, novi mirotvorac sa cuvenim djusnama novo-evropejskim i bas pasujucim za Stros-Kana, taj specijalitet prethodno da isproba pre nego sto ga svom narodu preporuci. Papak vec zna da je to super.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online