Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 16.07.2013.
18:46
Beta A

"Relaksiran sam zbog rekonstrukcije. Nisam rođen u fotelji"

Rekonstrukcija Vlade će ili biti urađena temeljno ili ja u tome neću učestvovati, rekao je prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić u Višegradu i dodao da ne zna kakav će biti ishod rekonstrukcije.

Rekonstrukcija Vlade će ili biti urađena temeljno ili ja u tome neću učestvovati: Vučić
 

"Mi ćemo svoj posao završiti pre 27. jula, kako sam i rekao. Kakav će ishod tog posla biti - ne znam. Da li ću ja uspeti ili neću uspeti - ne znam. Ali, neću odustati od onoga što sam rekao: ili će to biti urađeno temeljno, kako sam nagovestio ili ja u tome neću da učestvujem", kazao je Vučić novinarima prilikom posete Andrićgradu.

On je poručio da se to odnosi i na SNS i na koalicione partnere kao i na Vladu Srbije.

"Mislim da je to dovoljno jasno i, kao što vidite, prilično sam relaksiran. Za razliku od nekih, nisam se rodio i neću ni da umrem u fotelji", istakao je Vučić.

POVEZANE VESTI

Utorak 16.07.2013. 20:11
Искрено говорећи, оне се спрдају са свим жртвама протеклих ратова. Оне се спрдају и са историјом, и овом новијом и оном даљом, која би требало да је прошлост.Искрено говорећи, оне својом црнином и оним што скривају испод те црнине (мислим на идеје, садржај, а не… далеко било) вређају жртве на свим странама у протеклим ратовима.Оне се држе пресуде које би неки нови судови могли глатко да укину, јер с правом и правдом имају везе као љубичица с белим луком. Оне и не чекају било какве пресуде – оне пресуђују саме, оне унапред проглашавају ко је злочинац…
Utorak 16.07.2013. 20:10
Никад нико по муци и науци Жена у црном није Србе избацивао из својих устава, одузимао им језик и писмо, палио књиге на њиховом, и не само њиховом, писму, никад их нико није прегласавао, никад их нико није убијао у свадбама, отварао за њих стотине логора, мучио их и убијао по тим логорима…Ништа то Женама у црном не значи. Оне су паћенице и, вероватно, добро увежбане плаћенице. Оне су добре ученице и за своје добро добре мученице: чист рачун – дуга љубав! Јер перформанс са црном и црвеном бојом увек је потребно добро увежбати. И без грешке га на улици, док се демонстрира, и док се све то без прекида снима, извести. А оне су упорне, оне су веште, оне знају како се то ради.
Utorak 16.07.2013. 20:08
Оне су упорне. Од свих жена у другим бојама – оне су упорније. И од оних које су проживеле и преживеле зла Другог светског рата, а Богу хвала још су живе, и зла последњих грађанских ратова на тлу бивше Југославије које су преживеле, и од оних које нису ни мировне ни невладине, него су добиле отказе, немају од чега да живе и немају чиме да хране своју децу, и од оних које болују од небројено уранијумских болести, и од оних које мукотрпно раде не би ли како сачувале своје радно место, не би ли како преживеле, и од оних… и тако даље. Од свих њих оне су упорније.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online