Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
73
Utorak 23.04.2013.
10:03
RTS A

"Dijaspora da nam ne drži lekcije"

Premijer Srbije Ivica Dačić poručio je građanima Srbije, koji su otišli u inostranstvo, da ne dele lekcije iz tih zemalja, već da se vrate u Srbiju i podele sudbinu svog naroda.

Žive u inostranstvu a poručuju da Srbija nikako ne treba da ulazi u EU: Nek se vrate pa nek dele lekcije
 

Ivica Dačić je za RTS izrazio nezadovoljstvo zbog lekcija koje stižu od građana Srbije koji žive u inostranstvu a poručuju da Srbija nikako ne treba da ulazi u Evropsku uniju. 

Dačić uporedio sebe s caricom Milicom

"Iz Austrije mi je jedan poslao poruku i rekao da nikako ne ulazimo u Evropsku uniju. On je otišao u Austriju, tamo je odveo decu, a ovde će druga deca da budu uništavana. Vratite se u Srbiju, delite sudbinu svih, pa onda delite lekcije", poručio je Dačić.

POVEZANE VESTI

Utorak 23.04.2013. 10:27
Koj kreten ovaj covek nemogu da verujem. Totalno otisao sa mozgom i mislim da je odavno proslo vreme od kada treba da se smeni zato sto vise se ne kontrolise i takav covek ne moze da vodi bilo koju drzavu, a kamoli Srbiju. Pa na ovom svetu ne postoji samo srpska dijaspora, postoji u svaku zemlju. A mi srbi od kad zivimo van srbije sve pare koje zaradjujemo ne pravimo kucetine po svetu nego ulazemo u Srbiji. Zasto ne napises podaci o parama koje ulaze u srbiji od dijaspore kretenu jedan? Ako ti covek kaze da ne ulazimo u EU mozda ima razlog to da napise posto zivi u njij. Dacicu otisao si mozgom!
Utorak 23.04.2013. 10:31
Ja zivim u austriji i "pametujem" srbiji da NE ulazi u EU. ZASTO? Zato sto mi verovali ili ne dozivljavamo svakodnevno sta je EU. Od kad je austrija usla u EU i uvela prokleti Evro SVE je poskupilo. Jedemo genetsku hranu jer EU tako zeli. Austrija NISTA vise za sebe ne odlucuje za SVE se pita Unija a u Evropskom Parlamentu sede ljudi Koje demokratski izabrani nisu. mogao bi sad Roman da napisem sta je sve od ulaska u EU losije. 80%austrianaca NE zele EU! Ako Srbija misli da ce joj se Ekonomija poboljsati ili ako neki misle da ce stim moci da dodu do dobrog posla u EU.....varate se! pogledajte Rumuniju,Poljsku,Cesku. KO JE ZADOVOLJAN SA EU? Veliki firmasi i Politicari.
Utorak 23.04.2013. 10:22
Dok su takvi izdajnici na vlasti niko se nece vratiti u Srbiju (otice i ovi jadnici koji vas moraju trpiti). Za istoriju ces ti Nikolic i Vucic ostati najveci izdajnici, ja se samo nadam da dobijete odgovarajucu kaznu !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online