Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 10.04.2013.
13:03

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/news.phtml on line 71
A

Kilometar asfalta za Bekutin koncert

Vest da je ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić obećao opštini Aleksandrovac milione za asfaltiranje ulica i puteva ako organizuju koncert njegove prijateljice Ane Bekute, nije iznenadila one koji znaju lik i delo ovog kontroverznog srpskog političara.

Obećao asfalt, doveo Nekutu: Milutin Mrkonjić

Koncert Bekute i Ace Lukasa je održan povodom Dana opštine iz čijeg budžeta je izdvojeno 2.941.000 dinara. Nezvanično, za oko tri miliona dinara, koliko je koncert koštao, umanjen je planirani iznos u budžetu opštine i to onaj deo namenjen nezbrinutoj deci. Na pitanje novinara da li je sa čelnicima Aleksandrovca napravio neki dogovor, Mrkonjić kaže da "ih u životu nije video".

- To je čista glupost. Predsednika opštine Aleksandrovac ne poznajem, tako da sa njim nisam mogao da pravim neke dogovore. Osim toga, nisam menadžer Ane Bekute pa da joj ugovaram koncerte - objasnio je Mrkonjić. Predsednik aleksandrovačke opštine Dragan Blagojević, pak, tvrdi obrnuto.

- To što je ministar u vezi sa pevačicom, uopšte nema veze sa našim putevima. Sreli smo se u novembru na zvaničnom sastanku u ministarstvu, a koncert Ane Bekute je održan u februaru. Postoje slike na kojima se lepo vidi da smo zvanično razgovarali. Opština nije organizovala ništa za Novu godinu, tako da smo rešili da proslavimo Dan opštine. Plašim se da će se nakon ovakvih netačnih tekstova u medijima ministri zamisliti kada treba da prime nekog predsednika opštine - objašnjava Blagojević za "Vesti.

Uglavnom, koncert je održan, a u Aleksandrovcu još uvek čekaju pare za asfalt. Inače, Mrkonjić je nedavno priznao da pomaže Bekuti da stan od 80 kvadrata poveća, tako što ga spaja sa još jednim na istom spratu.
 

Nije nam do pevanja


Radomir Milunović (SPS), potpredsednik opštine Trstenik, ističe da je Mrkonjić i njemu predlagao da organizuje koncert Ane Bekute i Ace Lukasa, ali je on to odbio. Kaže da nije primereno praviti koncert u sveopštoj krizi.


- Kome je do pevanja ako se zna da u zemlji imamo preko 200.000 gladnih - kaže Milunović. 


I Ana obećala pare


Ljubomir Vučković, Mrkonjićev prijatelj, navodno je bio najveći zagovornik održavanja koncerta Bekute i Lukasa u Aleksandrovcu. Njegovo ime više puta je za vreme tročasovnog koncerta izgovorila Bekuta, koja je poručila građanima Župe da će se lično založiti kod ministra da izdvoji obećani novac za puteve.

POVEZANE VESTI

Sreda 10.04.2013. 13:09
Он то као неки макро који продаје проститутку али овај то о трошку државе! = је*ена странка= народ! А што ми је то нешто познато!!!
Sreda 10.04.2013. 14:25
Овога под хитно сменити и испитати пословање док је он водио
Sreda 10.04.2013. 15:13
Vezat za auto i vući po putu sve dok ima šta da se vuče da ti #$%& i svim koji puste ovo oronulo,"#$%.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online