Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 31.03.2013.
19:04
Alo A

Beba Popović: Tadić je želeo Severinu "na tacni"!

Bivši predsednik Srbije želeo je hrvatsku pop zvezdu Severinu Vučković “na tacni”, tvrdi Vladimir Beba Popović! Ovaj podatak je bivši šef biroa za informisanje izneo u emsiji “Živa istina” na televiziji “Atlas” naglasivši da je Tadić želeo trofej u vidu Severine Vučković jer je sebe smatrao najvećim zavodnikom u regionu kao i šta je sve radio kako bi skrenuo njenu pažnju.

Bivši šef biroa za informisanje Vladimir Beba Popović
 

- Ja sam bio jedan od onih koji su se trudili, na način na koji to mogu, da Boris Tadić izgubi izbore. I da DS izgubi izbore. To sam radio jer sam znao da bi opstanak Borisa Tadića i DS-a na vlasti još pet godina bio katastrofalan po građane Srbije i region, jer on nas je svađao sa svima u regionu. Sa Hrvatskom je pravio dobre odnose samo onda kada je imao lične interese, poput toga da mu donesu Severinu na pladnju (“na tacni”, prim aut) jer se on jedno jutro probudi i kao, mogao bi on kao veliki Don Žuan Balkana da ima skalp Severine - izjavio je Popović i otkrio da je Tadić činio sve kako bi skrenu pažnju hrvatske zvezde.

- I onda on naruči intervju u “Globusu”. Izađe intervju predsednika Srbije u hrvatskim vodećim novinama gde očekujete 1.000 stvari počev od Vukovara. A naslov intervjua: “Budim se sa Severinom”. On se budi uz njene pesme - iščuđavao se Beba koji je dodao i da je nekadašnji predsednik Srbije organizovao prijem u Hrvatskoj kako bi upoznao pevačicu.


- On organizuje prijem u Hrvatskoj da bi ona došla na prijem da se on s njom vidi, da se s njom upozna. A kad ona hladno prođe pored njega, onda...Zbog toga sam bio protiv njega - izjavio je Vladimir Beba Popović.

POVEZANE VESTI

Nedelja 31.03.2013. 19:20
Vladimir Beba Popovic je budala, notorna budala i lopov. Pobeogao je iz Srbije samo zato da ne bi krivicno odgovarao za svoja nedela. Niko nije tako doprineo da se imidz Srba u Hrvatskoj popravi kao prethodna vlada. Boris Tadic i Ivo Josipovic su bili dobri prijatelji, a sve to je imalo uticaja na odnos naroda. Ono su profesori, a ovaj je samo jedna kelner koji je preko noci postao bogatas.
Nedelja 31.03.2013. 19:25
Svima vama koji ovde hvalite Bebu samo zato sto pljuje Tadica, predlazem da uradite za Srbe koliko on pa onda nesto mozete reci. Za nas Srbe u Hrvatskoj niko nije toliko uradio kao on, a Beba nije sigurno nista. Potseticu vas draga braco Srbi, da je ovaj covek sa slike jedan od onih koji javno, vec 13 godina, pricaju kako smo mi Srbi krivci za sve ratove na Balkanu, koji vredja SPC, a jednog cacnog Mitropolita podrugljivo zove:pukovnik. On se u Beogradu druzi sa Cedom i clanstvom ldp, zatim sa Kandickom i Biserkom, kao i "zenama u crnom". Lazi koje je ovaj covek govorio o svom narodu, kod ustas ove izazivaju uvek salve uzivanja. On je jedan od onih "postenih i svesnih Srba", kako ga zovu.
Ponedeljak 01.04.2013. 10:52
Добро смо и прошли,ко нас је све "водио"!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online