Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Subota 30.03.2013.
15:55
Telegraf A

Nisam bio sluga na Tadićevom dvoru!

- Gluposti su da sam bio dvorjanin na dvoru Borisa Tadića. Ni sam ne znam koliko sam telefona razbio o zid nervirajući se zbog toga što je svet nepravedan - rekao je savetnik bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića Nebojša Krstić.

Nebojša Krstić: Tadića su poštovali svetski državnici
 

Nekadašnji savetnik bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića Nebojša Krstić konačno je u emisiji "Goli život" televizije Hepi, progovorio o svojoj saradnji sa počasnim predsednikom DS, kao i o tome kako su izgledali njegovi susreti sa svetskim državnicima. Nebojiša Krstić odlučno je demantovao govorkanja da je bio dvorjanin na dvoru Borisa Tadića.


- To su gluposti, ni sam ne znam koliko sam telefona razbio o zid, nervirajući se što je svet nepravedan – obajsnio je Krstić.
 

Savetnik za medije Nebojša Krstić prvi put govori o tome kako su izgledali razgovori predsednika Tadića sa svetskim državnicima i negira varljivo sećanje Velimira Ilića da je Tadić ponudio Putinu prazne rudnike soli u Tuzli za skladište ruskog gasa iz Južnog toka i da mu je ruski predsednik rekao da je to možda interes zapada, ali ne i Srbije.
 

- Velja Ilić nije ništa razumeo pošto nije ni znao gde se nalazi – kaže kategorično Nebojša Krstić. Takođe, tvrdi Krstić, nije došlo ni do prepirke i tuče članova kabineta Koštunice i Tadića oko toga ko će od njih da stoji pored Putina.
 

- U svakom slučaju, Boris Tadić se sreo sa svim državnicima osim sa Obamom, sa kojim se samo pozdravio. Bilo je govora o tome da bude primljen u Beloj kući posle hapšenja Mladića, i to je trebalo da se desi baš uoči predsedničkih izbora protiv Nikolića. Da je Tadić već pušten niz vodu, videlo se već prilikom posete Angele Merkel Beogradu, koja mu je predala zahteve u vezi sa Kosovom – kaže Krstić.
 

Krstić tvrdi da se nikada prilikom susreta Tadića sa stranim predstavnicima nije prešla granica pristojnosti i protokola, i podsetio na to da je bivši predsednik Srbije svoju diplomatsku ofanzivu počeo susretom sa britanskim premijerom Tonijem Blerom pod jednim šatorom u Brajtonu, kada je pokušao da za srpsku stvar zainteresuje i najvećeg zagovornika NATO bombardovanja Srbije.
 

- Italijanski premijer Silvio Berluskoni voleo je da se šali i rekao je Borisu Tadiću da je lepši od Džordža Klunija. Berluskoni je pričao i o tome koliko je voleo Dejana Savićevića kao igrača spremnog za velika dela – dodaje Krstić.

Subota 30.03.2013. 16:03
Da li si posle nadoknadio štetu za razbijene telefone, i da li i svoje telefone kod kuće razbijaš kad se javi nepravda u svetu?
Subota 30.03.2013. 16:14
Ma bre šta nam sve napriča. Zašto toliko loše misliš o svom narodu da ništa ne zna.
Subota 30.03.2013. 18:11
Služiti ološu, može jedino ološ..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online