Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Četvrtak 14.02.2013.
19:25 >> 19:38h
Beta A

Dačić mogao da pogine u avionu Vlade?

BIA je došla do informacija da postoji mogućnost da dođe do kvara ili diverzije na avionu Vlade Srbije kojim je premijer Ivica Dačić odleteo u Dablin.

 "Ne interesuje me, vraćam se kući"
 

Bezbednosno informativna agencija (BIA) ima saznanja da vođe nekih kriminalnih klanova nastoje da izazovu kvar na avionu Vlade Srbije prilikom putovanja u inostranstvo predsednika, premijera ili prvog potpredsednika Vlade, saopštio je
večeras MUP.

Po podacima BIA, dostavljenim Direkciji policije, kvar bi izazvao delimično oštećenje i nakon poletanja doveo do pada aviona, a naknadno se ne bi moglo ustanoviti da je kvar namerno izazvan, pošto se avion u poslednje vreme u više navrata kvario.

Taj plan bi bio ostvaren uz pomoć osoba koje imaju pristup avionu Vlade Srbije.

O tome je obavešten premijer Srbije koji je na putovanju u Irskoj.

Kako se navodi u saopštenju, nakon konsultacije Dačića i prvog potpredsednika Vlade i ministra odbrane Aeksandra Vučića, odlučeno je da se međunarodna aktivnost nastavi.

U dogovoru s članovima posade aviona Vlade Srbije, Dačić je odlučio da se danas vrati za Beograd, istim avionom kojim je delegacija i doputovala u Dablin.

Prema saznanju beogradskog lista Blica, direktor policije Veljović je obavestio Dačića i rekao mu da ne ulazi u avion, ali je uprkos tome premijer odlučio da se vrati za Beograd.

"Ne interesuje me, vraćam se kući", rekao je Dačić direktoru policije, prenosi ovaj beogradski list.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 14.02.2013. 20:12
Boze kakve gluposti?Pa vi stvarno mislite da smo tolike ovce.
Četvrtak 14.02.2013. 19:34
Ovo je ozbiljno....! Jos ima jakih kriminalnih klanova koji su ostali..?! Klanovi ili njihove dosadasnje vodje/nalogodavci/oni koji su i do sada vukli konce..?!
Četvrtak 14.02.2013. 21:24
Samo lupajte i to ako je moguce sto gluplje! Izazvati kvar na avionu posle koga bi on pao? Samo budala moze da napise tako nesto i samo budali koja nezna sta bi sve trebao da uradi bi tako nesto palo na pamet. Prvo: Prici avionu sto mogu samo odredjeni ljudi u odredjenim prilikama. Drugo: Avion Vlade je jedna starija verzija letelice Falkon koju malo ko u Evropi poznaje. Trece: Izazvati tempirani kvar koji bi posle odredjenog vremena letenja izazvao pad aviona. Notorna budalastina jer tako nesto nebi umeli da izvedu ni najbolji aviomehanicari u zemlji jer jedno bi bilo pokvariti a drugo tempirati da posle poletanja avion padne iako su nam mehanicari bilo vojni a civilni (JAT-Tehnika) posebn
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online