Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 12.01.2013.
19:04
Alo A

Živković: Bojović i Šarić su garant vladajuće koalicije

Luka Bojović i Darko Šarić garant su koalicije koja je danas na vlasti, zato što jedan iz te koalicije drži dokaze da se njegov partner slikao, ljubio i poslovao sa Šarićem, a ovaj drugi ima dokaze da je ovaj prvi to isto radio ali sa Lukom Bojovićem, izjavio je bivši premijer Srbije i nekadašnji visoki funkcioner DS Zoran Živković na inicijativnom sastanku za osnivanje Nove stranke u Nišu, piše Alo.

Bivši premijer Srbije Zoran Živković
 

On je rekao da Šarić nikada neće biti uhvaćen jer "oni koji danas vrše vlast, zajedno sa dobrim delom onih koji su pre njih držali vlast imaju u porodičnom albumu fotografije sa Šarićem“.

Živković je kazao da je Srbija u očajnom stanju zbog čega je odlučio da se vrati u politiku posle osam godina pauziranja.


-U Srbiji osim naroda, Đokovića i još dvadesetak primera kao što je on, ne valja ništa. Mi nećemo da pričamo da je Srbija divna i da samo treba da se promeni Vlada, da samo mi treba da dođemo na vlast i biće sve u redu. Dvadeset najpametnijih ljudi u istoriji čovečanstva da dođu danas u Srbiju ne bi ništa pomerili za milimetar. Srbiji treba promena celog sistema i to odmah, inače ode voz, istakao je Živković. Prema rečima bivšeg premijera jedina tekovina 5. oktobra je ta da se više ne krade na izborima, već posle izbora i to tako što se izigrava narodna volja.

- Glasate za jednu stranku koja je motor demokratskih promena, a onda se ta stranka u protivprirodnom bludu udruži sa strankom koja je prouzrokovala najveće probleme u ovom društvu. Nismo mi devedesetih godina bili u bilo kakvoj zaavadi sa SPS - om, nismo gledali istu devojku pa se svađali ko će da je zavede, ili se trkali za isti sto u kafani. Ne, ovi su hteli da nas pobiju, oni su pucali na nas, oni su ubili najboljeg među nama i tu pomirenja nema. Kakvo je pomirenje bilo, dotle je i trajala ta zajednica: dok je bilo para i dok je bilo vlasti, istakao je Živković pred pristalicama u sali Simfonijskog orkestra u Nišu.


Nova stranka prikuplja 10.000 potpisa za registraciju.

POVEZANE VESTI

Subota 12.01.2013. 20:30
Kako UDBA izvlaci svoje verne lopovske clanove iz naftalina.. Zivkovicu, pobrini se da pokradeno od Srba sklonis na vreme..i ne brini kao sto nikada i nisi, za Srbe. Samo si se malo manje ovajdio i pokrao od svetog ti Djindjica i Ruzice mu njegove
Nedelja 13.01.2013. 14:04
" .... oni su ubili najboljeg među nama...." Можда је неки убијени и био најбољи међу вама, али сигурност са којом упиреш на СПС показује да или ти ни мало није стало што ће сви видети да лупеташ или знаш много па намерно упућујеш на криви траг да би заштитио ортаке. Било како било јадни су они који од тебе нешто очекују. А ДС се полако и сигурно растаче ...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online