Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 04.01.2013.
18:45
Alo A

Pola vlade radilo, pola spojilo praznike

Premijer Srbije i ministar policije Ivica Dačić se 3. januara pojavio u Nemanjinoj 11, kao i potpredsednik Jovan Krkobabić. Kako su nam preneli njegovi saradnici, i prvi potpredsednik i ministar odbarne Aleksandar Vučić od ranog jutra posvetio se poslu.

Ministri vlade Srbije
 

- On svakog dana u proseku radi 15 sati, i za praznike, a od radnih obaveza zavisi u kojoj kancelariji se nalazi - rekli su nam Vučićevi saradnici. Suzana Grubješić, jedina žena među potpredsednicima, juče je bila van zemlje.


- Upravo sam stigla u Beč stranačkim poslom i vraćam se u subotu - rekla je ona.

Slavica Đukić Dejanović, ministarka zdravlja, spojila je Novu godinu i Božić.
- Evo, upravo sam doputovala u Lisabon da vidim sina, snaju i unuče. Biću ovde tri četiri dana i u utorak sam na poslu - rekla je ministarka.

Knežević na bolovanju

Goran Knežević, ministar poljoprivrede je bio na bolovanju.
- Evo me u mom Zrenjaninu, oporavljam se posle ugradnje stenta. Biću na bolovanju još nekoliko dana jer moram da uradim dodatne preglede, pa počinjem da radim - izjavio je Knežević.

Žarko Obradović, ministar prosvete, juče nije bio u Nemanjinoj. U njegovom kabinetu nam je rečeno da radi, a na molbu da nam kažu gde radi da bismo ga slikali, ovako su nam odgovorili:

- E, to ne možemo da vam kažemo bez odobrenja ministra! U kabinetu Alise Marić, ministarke sporta, juče se niko nije javljao na telefon, a ministar kulture Bratislav Petković je juče sebi dao slobodan dan.

- Neće doći danas, a za sutra ne znamo - rečeno nam je u njegovom kabinetu.
Rasim Ljajić, ministar trgovine i telekomunikacija, bio je na poslu, kao i ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin.

- Evo, upravo razgovara sa novinarima u kabinetu, a pre toga je bio na komemoraciji u MSP-u - kazali su u njegovom kabinetu.

Mlađan Dinkić, ministar finansija, prvi radni dan proveo je na terenu obilazeći zemunsku fabriku "Sten tehnolodžis". Vredni su bili i ministar pravde Nikola Selaković i šef srpske diplomatije Ivan Mrkić. Ministri energetike i saobraćaja Zorana Mihajlović i Milutin Mrkonjić radili su punom parom, a u svom kabinetu bio je i ministar građevine Velimir Ilić.


- Evo, ministar upravo drži kolegijum, možete da dođete ako nam ne verujete - odgovorili su Mrkonjićevi saradnici.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online