Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 31.12.2012.
17:08
Blic A

Milica Gajić: Nije tačno da je moj Marko oženjen Ruskinjom

Borislav Milošević, brat Slobodana Miloševića i nekadašnji ambasador Jugoslavije koji živi u Moskvi, izjavio je u razgovoru sa novinarom "Njujork tajmsa" da njegova porodica živi harmoniji i da je Marko oženjen Ruskinjom, sa kojom ima kćerku.

Nekad u Požarevcu: Marko Milošević i Milica Gajić

To je prvi put da je neko iz neposrednog okruženja Marka Miloševića (38), javno rekao ono o čemu se u javnosti spekulisalo; da on ima novu ženu i još jedno dete, uz 13-godišnjeg Marka koji se rodio iz njegove veze sa Milicom Gajić iz Požarevca.

Milica Gajić, Markova nevenčana supruga, izjavila je juče za „Blic” da ona za to ne zna, da to nikada nije „ni videla, ni čula, osim preko medija”.


- Naravno da sam u kontaktu sa Markom i naravno da ga nikada nisam pitala da li je oženjen Ruskinjom i da li s njom ima dete. Meni je tih priča dosta i ravnodušna sam prema njima - rekla nam je Milica Gajić preko telefona, dodajući da je upravo na granici i da ne može dugo da razgovara.

Na pitanje da li je ona možda krenula kod Marka u Moskvu za Novu godinu i kad ga je poslednji put videla, odgovorila je: „To neću da vam kažem. Moje dete tamo ide redovno.”

"A što se Bore tiče, njemu želim dobro zdravlje i dug život, da mu se zdravstveno stanje poboljša i želim mu da još poživi", dodala je Milica.

Borislav Milošević koji živi u Moskvi, jesenas je, 3. oktobra, prevezen iz Podgorice, gde je boravio, u bolnicu na Dedinju bez svesti i u kritičnom zdravstvenom stanju. On se kasnije oporavio.

U telefonskom intervjuu "Njujork tajmsu", Borislav Milošević je, u povodu najava da bi sirijski šef države Bašar al Asad i njegova porodica napustili Damask i doselili se u grad Barviha kod Moskve, ocenio da bi rusko prihvatanje predsednika Sirije koji je u opasnosi da u svojoj zemlji izgubi vlast i možda i život - bio "humanitarni gest".

U šumovitoj Barvihi, gde su pored sanatorijuma izgrađene i brojne dače visokih ruskih rukovodilaca i domaćih oligarha-milionera, svoje kuće imaju i Mira Marković i Marko Milošević, kao i svrgnuti kazahstanski predsednik Askar Akajev, prognani gruzijski političar-separatista Aslan Abashidze i drugi.

Inače, Milica Gajić je nedavno postavljena na mesto izvršne direktorke odeljenja univerziteta "Megatrend" u Požarevcu. Rektor "Megatrenda" Mića Jovanović je rekao da je Gajićeva dobila direktorsku fotelju isključivo zbog svojih zasluga. I ona sama je negirala da je na novi posao stigla zbog urgiranja vrha Socijalističke partije Srbije koju je stvorio i predvodio Slobodan Milošević.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 31.12.2012. 17:29
Ja ti verujem, Miloševići nisu razvratnici kao tadići, kojima žene beže od bezumnika da spasu glavu, i to na naj sigurnija mesta u manastir..Miloševići imaju daleko više morala od ovih zveri..
Ponedeljak 31.12.2012. 17:33
Ма да сигурно му ти светлиш шта ради тамо.
Ponedeljak 31.12.2012. 20:33
Daleko od očiju, daleko od srca... ali, ona se snašla i bez Miloševića.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online