Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 01.12.2012.
16:34
Fonet A

Ilić: Žene da uzmu stvar u svoje ruke

Problema ima i imaće, ali moramo ih rešavati. Zbog toga su nam potrebne žene! Kad žene Srbije uzmu stvar u svoje ruke, rešavanje problema ići će mnogo brže, rekao je predsednik Nove Srbije (NS) i ministar građevine i urbanizma Velimir Ilić na 3. Izbornoj skupštini Saveta žena NS.

Kad žene Srbije uzmu stvar u svoje ruke, rešavanje problema ići će mnogo brže: Ilić
 

Situacija u Srbiji je dosta teška, ali ova vlada uspeva da prebrodi sve probleme i da Srbija ipak, čvrsto stoji na nogama, rekao je Velimi Ilić i ocenio da su žene iz NS ponos stranke i da gde god su radile, posao su radile dobro, uspešno i kvalitetno.

- Želim vam dobro zdravlje, da nam budete uvek lepe, doterane, zadovoljne i naravno uspešne, poručio je lider NS ženama iz partije.

Potpredsednica NS Dubravka Filipovski istakla je da stranka želi da ohrabri žene NS da u svojim sredinama- opštinskim, okružnim i gradskim odborima zajedno sa kolegama stanu rame uz rame, ne bojeći se da pokažu svoje sposobnosti i ideje.

Dubravka Filipovski

- Očekujem od novog rukovodstva Saveta žena da celoj Srbiji pokažu svoje jasne stavove u smanjenju siromaštva žena, zdravstvenoj zaštiti žena, a posebnu podršku ćemo pružiti ženama u privatnom preduzetništvu, rekla je ona.


- Ako bi iko trebalo da se pita kako se vodi država, nek pita žene. Mi to radimo svaki dan u malom i uopšte nismo loše u tome, rekla je savetnica predsednika Srbije Jasmina Mitrović Marić i istakla da žene svakodnevo u svojoj porodici vode jednu malu državu i da znaju koliko košta besplatno školstvo, a koliko narodna kuhinja, kad suprug i deca dođu "na kazan".

"Znamo koliko košta obući i nahraniti, kao i koliko nije lako imati osmehe i dobre frizure, skockati se, kao da nam nije ništa i kao da nas posle ništa drugo ne čeka, nego da idemo u kafić na kafu, a čeka nas ono što se zove - život", rekla je Marić, koja je naglasila da joj je naročito drago što je kao žena savetnica predsednika države, a posebno i to što je njen život obeležio rad u kompaniji, koju je vodio Bogoljub Karić.

- Ne zbog njegovih mnogih kvaliteta, već zbog toga što je nadasve uvažavao žene, podvukla je Marić.


Podršku koleginicama- ženama NS pružile su iz Srpske napredne stranke Stana Božović, državna sekretarka Ministarstva rada i socijalne politike i narodne poslanice DSS Sanda Rašković Ivić i URS Snežana Stojanović Plavšić.

Na 3. Izbornoj skupštini biće izabrana predsednica Saveta žena NS, a za tu funkciju predložena je jedna kandidatkinja-predsednica Opštinskog odbora NS Knić Ljiljana Rančić.

POVEZANE VESTI

Nedelja 02.12.2012. 06:45
To je verovatno način odbrane ove što je prešla preko crvenog. Nju da operu obrazi žena Srbije, koje uštede toliko da bi cela ova maskarada od države mogla da funkcioniše.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online