Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 01.12.2012.
06:17
Alo A

Tači za Haradinaja dao 24 miliona evra

Hašim Tači je uložio čak 24 miliona evra ne bi li komandant OVK Ramuš Haradinaj bio oslobođen svake krivice za zločine počinjene na Kosovu tokom 1998. zajedno sa svojim “saradnicima”, saznaje beogradski list Alo. U prilog ovoj tezi ide i činjenica da su Hrvati za odbranu trojice svojih generala platili oko 30 miliona evra iz državnog budžeta.

Zločinci se lako dogovorili: Hašim Tači i Ramuš Haradinaj
 

"Haradinaj je pristao da Alijansa za budućnost Kosova uđe u vladu Hašima Tačija, ali je svoju podršku uslovio plaćanjem svoje odbrane i lobiranjem za oslobađajuću presudu.


Tači mu je na to odgovorio: "Ne brini za to, smatraj da je rešeno”, otkriva izvor beogradskog lista i dodaje da je cena tog dila bila 24 miliona evra.

Istovremeno, Toma Fila kao čuveni advokat i branilac više haških optuženika potvrđuje da ovoliko novca i te kako utiče na konačnu presudu.

"Prema mojim saznanjima, u prvo suđenje Haradinaju Albanci su uložili 11 miliona evra, a verovatno su još toliko dali u ovaj ponovljeni proces. Reću ću vam samo još jedan podatak - Srbija na godišnjem nivou za sve svoje optuženike izdvaja 190.000 evra, a jedino etničko čišćenje koje sam u životu video je ovo sad u Ševeningenu. Trenutno je tamo 20 pritvorenika, naših državljana", napominje Fila.

POVEZANE VESTI

Subota 01.12.2012. 06:49
1,2,3 oko novca sve se vrti. 4 pa 5 ovo tvrdi ceo svet. 6 i 7 oko sebe gledam kako novac svet stvara, svet se vrti oko para! Novac nepoznaje zakon, novac jeste zakon i novac pravi zakon. Ovim gnjidama u vladi nasi heroji nisu vredni novca i plase ih se. Lobiraju ja svoje fotelje a heroje ostavljaju da neduzni trunu u Hagu.
Subota 01.12.2012. 14:03
Za onoga ko nezna. S iptari su slozni kad je u pitanju zajednicki interes.Slozni su i svi dugi narodi,samo Srbi nisu.Uzvikujemo stalno: Samo Sloga Srbina Spasava,a nikako da to praksu sprovedemo.Kod nas je Sloga kao vrlina odavno pod noge bacena.Secam se primera kada su Siptari na jednoj donatorskoj veceri u Njujorku za samo nekoliko sati prikupili 5Mil. dolara,a kada su tako nesto uradili Srbi?A najveci razdor medju Srbima,dogadja se za vreme komunisticke vladavine,oni su nas naucili kako brat brata da cinjkari,naucili su nas kako se kroz psovku nesmije zaboraviti niti jedan Svetac,naterali su nas da moramo verovati samo njihovim lazima,a ima tu jos dosta primera,i sta onda da ocekujemo?
Subota 01.12.2012. 14:54
haradinaj je uvjek bio tacijev veliki protivnik tako da on nebi to radio za njega i i sta je jucer reko Haradinaj da ne zeli u istoj vladi sa tacijem ovo sto vi pisete je teorija zavjere i nagadjanja
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online