Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 16.11.2012.
17:55
Vestionline A

Ninamedia proslavila jubilej

Kompanija "Ninamedia" uz čiji pres kliping preko 400 klijenata započinje svaki radni dan obeležila je deseti rođendan. Punu deceniju "Ninamedia" prisutna je na tržištu Srbije i regiona i danas je najveća kompanija za praćenje i analizu medija u Srbiji.

Desetogodišnjica poslovanja obeležena je uvođenjem novih i unapređenjem već postojećih usluga, a isto tako rođendan je obeležen u krugu klijenata i prijatelja sa već poznatom dobrom zabavom koju je predvodio legandarni rok sastav Parni valjak.


Ističući da je Ninamedia i u kriznim vremenima jedna od retkih kompanija koja beleži konstantan rast i proširuje svoje usluge, generalni direktor te kompanije Dragan Radić naglasio je da je Ninamedia na obeležavanju jubileja potvrdila da je lider u oblasti monitoringa:

"Mi nismo deset godina stari, mi smo deset godina mladi zahvaljujući emociji koju od početka nosimo u sebi sa ciljem da budemo najbolji. Uz sve što smo do sada postigli, konstantno izbacujemo nove usluge i proizvode, a revolucionarni baz monitoring dokaz je da možemo da odgovorimo i na najsavremenije oblike komunikacije. Za deset godina ostaćemo ovako mladi i sa istom emocijom-obećava generalni direktor Ninamedije Dragan Radić."


Za deset godina, "Ninamedia" izgradila se u lidera za praćenje i analizu medija, ali danas nudi i nove usluge kao što su istraživanje javnog mnjenja, organizacija ispitivanja korišćenjem takozvanih "fokus grupa", koje se obavljaju u najsavremenije opremljenim specijalizovanim studijima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, ali je uvela i servis prevodilačkih usluga koji je poseban sektor u kompaniji.


U desetogodišnjici poslovanja uveden je novi, revolucionaran servis Buzz monitor koji u realnom vremenu prati društvene mreže Facebook, Twiter i RSS, ali i komentare koji se nalaze unutar vesti.


"Ninamedia" zapošljava 150 stručnjaka koji rade u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. Oni dnevno prate preko nekoliko hiljada medija dostavljajući klijentima 10.000 izveštaja i analiza u vezi sa tekstovima i prilozima objavljenim u medijima u Srbiji, svim bivšim jugoslovenskim republikama, ali i regionu. Pored toga, klijenti mogu obavljati sve medijske pretrage i analize objava u realnom vremenu putem softvera koji ima najbogatiju arhivu.


"Ninamedia" tradicionalno svoju radost i uspeh deli sa drugima te će i ove godine Porodilište u Novom Sadu dobiti vrednu donaciju. "Time će rođendan proslaviti i oni čiji život se tek rađa na dan kada se slavi rođendan komanije", kažu u "Ninamedii".
 

Izjave i pokrivanje sa proslave 10.godina Ninamedije možete preuzeti na sajtu www.infobiro.tv

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online