Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 01.11.2012.
16:09
Beta A

Trivan: Provera moje imovine se pretvara u hajku

Poslanica Demokratske stranke Jelena Trivan izjavila je da nikada nije prekršila ni jedan zakon i da je redovno prijavljivala svoju imovinu te da od Agencije za borbu protiv korupcije očekuje da u hitnom roku obavi provere.

Poslanica Demokratska stranke Jelena Trivan
 

"U danu kada je objavljen tekst o tome da nisam prijavila nekretninu u imovinskoj karti, odnela sam dokumentaciju Agenciji za borbu protiv korupcije sa dokazima da je ta nepokretnost otuđena 2009. godine", rekla je Trivan u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Kako je navela, dokaz za to su dokumenta uredno overena u sudu.

"Do 2009. imovina se prijavljivala Odboru za sukob interesa kome je taj stan bio prijavljen i sve to nedvosmisleno dokazuje da niti sam želela nešto da sakrijem niti sam to učinila", istakla je Trivan.

Ona je rekla da se u pokušaju kriminalizacije svakog člana Demokratske stranke uključuju nažalost i pojedini mediji i takozvani nezavisni eksperti koji umesto institucija, bez ikakvih relevantnih saznanja i uvida u dokumenta daju paušalne ocene i osude.

Trivan je pitala zašto Agenciji nije ostavljeno da bez pritisaka donese odluku nakon uvida u dokumentaciju, kako je moguće da se pre te odluke objavljuje da je učinila krivično delo, zašto postoji Agencija i sudovi ako se u medijima donose presude, zašto je stan od 47m2 važnija tema od ekonomije ili Kosova i da li odluka Agencije išta može da promeni kada joj se iz dana u dan narušava ugled?

"Verovatno zato što je malo ljudi iz Demokratske stranke ostalo koji nisu kriminalizovani i verovatno će uskoro odgovarati i za glasno puštanje muzike da ne bi bilo nikoga da slobodno govori", navela je Trivan u pisanoj izjavi.

Ona je istakla da je niko neće ućutkati da govori istinu i da očekuje od Agencije da u hitnom roku obavi proveru inače će biti prinuđena da iznese svu dokumentaciju u javnost.

Trivan je kazala da postupci ne smeju da se vode u medijima nego nezavisnim institucijama, ali da je, zbog načina na koji se postupak provere njene imovine u Agenciji pretvara u hajku bila prinuđena da se obrati javnosti i na taj način da odbrani istinu i sopstvenu čast.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 01.11.2012. 16:19
Pa kad žena ima viška stanova...
Četvrtak 01.11.2012. 16:35
Sve sto je stekla nelegalno da se oduzme i po hitnom postupku da odgovara pred sudom.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online