Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 03.02.2010.
13:05
Alo A

U ''Milka'' čokoladi pronašao zube

Jedan penzioner iz Beograda dobio je neobičan dodatak u ’’Milka’’ čokoladi - pronašao je deo nečijeg mosta sa tri veštačka zuba.

Uz ''Milku'', dobio i gratis zube: Radoslav Starović
 


Čokolada od 300 grama sa biskvitom i ispostaviće se ’’sa osmehom’’ završila je u domu Radoslava Starovića (78) kao rođendanski poklon njegovog petnaestogodišnjeg unuka.


Umesto da dan posle proslave zasladi jutro sa dedom, dečak je povratio videvši da ovaj iz usta vadi požutele ljudske zube na kojima se čak vidi klin za ugradnju.

’’Unuci i ja smo seli da se zasladimo. Inače ne jedem čokoladu, ali sam uzeo dve kockice. Pošto nemam zube, jednu sam otopio, ali kad sam počeo da topim drugu, osetio sam nešto čvrsto. Pogledam i imam šta da vidim - zubi sa sve ovom iglicom. Unuci su povraćali kad su videli šta je’’, kazao je Starović.

Muk u ''Kraft fudsu''


Pokušavajući da utvrdimo poreklo zubate čokolade u toku utorka smo uporno pokušavali da stupimo u kontakt sa predstavništvom proizvođača ''Milke“ u Srbiji.

 

Pošto se niko nije javljao na poznati telefon u ''Kraft fudsu'' u Novom Beogradu, komentar na ovaj stravičan propust probali smo da dobijemo i od nadležnih za centralnu i istočnu Evropu u centrali ove multinacionalne kompanije.

 

Posle telefonskog kontakta, poslali smo im imejl sa pitanjima, ali do zaključenja ovog izdanja nismo dobili nikakav odgovor.

 


Tek kad ga je prošao osećaj gađenja, ovaj penzioner je shvatio u kolikoj opasnosti se našao, jer zubi s unutrašnje strane imaju gvozdeni deo sa prilično oštrim šiljkom.

’’Moglo je da mi se zaglavi u grlu, a i da je prošlo kroz grlo, ko zna šta bi bilo. Mada, lako ćemo za mene... Zamislite šta bi moglo da se dogodi da je progutalo dete od tri godine, a zna se da najmlađi uglavnom i jedu čokoladu’’, objasnio je 78-godišnji Beograđanin.


’’Ako su nas milosrdnim anđelima bombardovali, nije ni čudo što nam sad umesto slatkog zalogaja šalju iglice i proteze’’, dodao je on i priznao da razmišlja o tužbi protiv multinacionalne kompanije ’’Kraft fuds“, koja je proizvođač ovog slatkiša.

Pošto je na rođendanskoj proslavi bilo dvadesetak gostiju, a gotovo isto toliko čokolada, teško je utvrditi gde je kupljena ’’baš krezava’’. Međutim, na omotu je upisan rok trajanja, 17. 11. 2010. godine, kao i serijski broj proizvoda.

Iako se, kako navodi ’’Alo’’, može samo nagađati kako je deo nečije vilice dospeo u kockicu fabrički zapakovane „milke“, Starović isključuje mogućnost da se radi o njegovim zubima.

’’Unuk me je odmah pitao: „Deda, da nisu tvoji?“ Međutim, ja i nemam zube’’, rekao je Starović.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online