Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 11.10.2012.
14:20
Beta A

"Ne osećam se bezbedno, a nisam kriv"

Bivši premijer Mirko Cvetković izjavio je da se ne oseća bezbednim zbog medijskih napisa koji njega i njegove saradnike dovode u vezu za kriminalom i korupcijom ali da apsolutno nema nikakvog osnova za njegovu odgovornost.

Mirko Cvetković

"Ne osećam se bezbednim. Kada čitam napise i laži o sebi i svojim saradnicima apsolutno mi nije prijatno. Znate, kad neko vidi naslov da je neko uzeo 300 miliona dolara u Agrobanci i kad vas direktno vezuju za to, nije vam prijatno", izjavio je Cvetković u intervjuu za časopis Nedeljnik.

Cvetković je rekao da sa privatizacijom Jugoremedije nema nikakve veze jer je ona privatizovana pre nego je došao u agenciju, a ugovor s njom je raskinut pošto je otišao.

"Ljude iz Jugoremedije nikad u životu video nisam. Što se tiče Agrobanke, takođe. Jesam bio ministar finansija i to svega godinu i dva-tri meseca, a problemi u Agrobanci, kako smo sada videli, nastali su tako što određeni krediti koji su dati ne mogu biti naplaćeni", rekao je on.

Bivši premijer a sada poslanik Demokratske stranke je rekao da "njega nema" ni u jednoj od spornih privatizacija poput Luke Beograd, Jugoremediji, Mobtelu, Novostima i ocenio da je njegovo dovođenje u vezu sa tim posledica političkog progona.

Iako je rekao da ne želi da daje mišljenje o procesu protiv Olivera Dulića, jer je on još u toku, Cvetković je ocenio da se radi o političkom procesu jer on nije osumnjičen za korupciju nego za zloupotrebu službenog položaja.

"Nigde se ne implicira da je on dobio neke pare. Ako bi se dokazalo da je iza toga korupcija, to je druga stvar... Videli ste šta je o njemu pisano poslednjih mesec dana, pre toga i o meni. Stvoren je negativan stav javnosti, svi ga tretiraju kao kriminalca, a nije mu pružena šansa da se brani. Smatram da treba zaštititi ljudska prava", rekao je Cvetković.

Četvrtak 11.10.2012. 14:31
ti odavno treba da nosis bukagije koliko si samo zaduzio zemlju a koliko stavio u dzep
Četvrtak 11.10.2012. 14:39
Svi bogati,posteni,nevini,vladali Srbijom toliko godina,a milijarde nestale....Njihove sudije i tuzilastvo po meri i dalje sede na svojim mestima,sve korumirano...Ko ce da hapsi i osudi Sutanovca,Petrovica, Djilasa,svi multi milijarderi.i ostali koji sede u Parlamentu,njihovi saucesnici. Crnogorski kadar vlada Srbijom...
Četvrtak 11.10.2012. 14:49
primer pozeljnog srbina iz srbije za jugoslovensko-crnogorske interese. bruka!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online