Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 01.10.2012.
09:09
Alo! A

Borisovo kumče vodi Đilasovu kampanju

Da bi ostao predsednik Demokratske stranke Boris Tadić će morati da pobedi ne samo ljutog rivala Dragana Đilasa već zajedno s njim i rođeno kumče predsednika Demokratske omladine Balšu Božovića, koji je šef izbornog štaba suprotne strane, piše Alo.

Zbog politike, sve veze se kidaju: Tadić je krstio predsednika Demokratske omladine Balšu Božovića, koji je šef Đilasovog izbornog štaba
 

Za mladu nadu demokrata nije bio dovoljan argument da se priključi Tadiću ni to što ga je aktuelni predsednik DS-a u detinjstvu krstio i nije se ugledao na svog oca Dragoslava Zeka Božovića, koji je u prvi plan stavio kumovsku odanost Borisu.
Zeko Božović, koji je svojevremeno bio vrhunski karatista, a potom poslanik DS-a i direktor Sportsko-rekretivnog centra TAŠ ostao je uz svog venčanog kuma Tadića u vreme kada mu je verovatno najteže u dosadašnjoj političkoj karijeri. Stariji Božović nije demantovao informacije Alo! da će se u predstojećoj izbornoj kampanji demokrata naći u suprotnom taboru od svog sina.


- Moj sin Balša je odrastao čovek i ima sopstvene stavove u životu i u politici. Dugo je u DS-u, tako da nema smisla da bilo šta prigovaram njegovom izboru. S druge strane, i ja sam u stranci od njenog osnivanja pre 23 godine i imam neke svoje stavove, koji su možda drugačiji, ali sam spreman da ih branim i zastupam - izjavio je Božović

Informaciju da je Balša krajem prošle nedelje stao na čelo Đilasovog tima pojedini u DS-u u šali gledaju i kao dobru porodičnu taktiku.


- Tačno je da su se Božovići našli na suprotnim stranama, ali to i nije tako loše pošto će, ko god da pobedi, s njim pobediti i porodica Božović - u šali nam je juče rekao jedan od viđenijih demokrata.

Da političke razlike ne sprečavaju Božoviće da i pored političkih razlika i dalje gaje harmonične porodične odnose, govori i to što su fotoreporteri Alo-a Balšu prošle nedelje zatekli kako obilazi dorćolske kafeterije očevom novom "mazdom 3", koju je senior uzeo na lizing.

Pošto više nije poslanik u Skupštini Srbije, stariji Božović je postao direktor firme "Srbija nikl", koja je dobila dozvolu za istraživanje rude nikla na teritoriji naše zemlje. Ova firma se i pre početka svog rada našla u velikim problemima pošto je informacija da se sprema eksploatacije ovog minerala naišla na veliko negodovanje u lokalnim sredinama gde se nalaze zalihe ovog minerala.

I sestra bila problem

Odnosi Tadića i Božovića, koje veže zajedničko crnogorsko poreklo pošto su Tadići iz Pive, a Božovići iz Nikšića, bili su pod lupom medija i pre četiri godine, kada je Borisova rođena sestra Vjera Radović ostala bez posla u beogradskoj opštini Stari grad. Zeko Božović, koji je u to vreme bio šef demokrata u opštini Stari grad, izjavio je tada da to što je Tadićeva sestra ostala bez posla nije njegova krivica te da u stranci nema protekcije ni za koga, već na funkcijama ostaju samo oni koji imaju podršku u stranci. Radovićeva je sa svoje strane negirala Božovićeve tvrdnje naglašavajući da je u pitanju lični sukob s Božovićem. Tadićeva sestra je posle toga dobila posao u Prvoj beogradskoj gimnaziji.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 01.10.2012. 09:12
crnogorci na sve strane,srbi samo treba da biraju izmedju njih. stranka srba iz srbije mora nastati,da li ste za? http://www.facebook.com/stranka.srbije?ref=tn_tnmn
Ponedeljak 01.10.2012. 09:16
SRBIJA SRBIMA !!! OVO JE GORE NEGO U KOMUNISTICKO DOBA, CRNOGORCI I DALJE OKUPIRAJU BEOGRAD, A IZ BEOGRADA RASTURAJU SRBIJU !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online