Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Petak 31.08.2012.
01:43
Beta A

Da li želite da volontirate na Nedelji ponosa?

Inicijativa mladih za ljudska prava pozvala je građane da se pridruže timu volontera koji će učestvovati u organizaciji Nedelje ponosa od 30. septembra do 7. oktobra u Beogradu.

Nedelja ponosa održava se od 30. septembra do 7. oktobra u Beogradu: Zainteresovani za volontiranje moraju poslati biografiju i motivaciono pismo
 

Zainteresovani za volontiranje mogu poslati biografiju i kraće motivaciono pismo do 20. septembra na imejl volonteri@parada.rs.

U pozivu stoji da se za volontiranje mogu prijaviti svi koji žele da učestvuju u organizaciji ovog događaja, steknu nova iskustva, znanja i prijatelje i koji dele mišljenje da je "važno da se u Srbiji poštuju osnovna ljudska prava i da su neophodni hrabri koraci ka ostvarenju tog cilja".

Očekujem Đilasa na Paradi ponosa

Kako se navodi, u okviru Nedelje ponosa biće održano nekoliko panel diskusija, projekcija filmova, koncerata, revija, izložbi, kao i šetnji beogradskim ulicama.

Cilj Nedelje ponosa je, kako se ističe u saopštenju, promovisanje Parade ponosa kao događaja kojim se skreće pažnja na stanje LGBT prava u Srbiji i potrebu da svi građani imaju jednak tretman i mogućnosti, bez obzira na seksualnu orijentaciju ili rodno izražavanje.

POVEZANE VESTI

Petak 31.08.2012. 01:50
Evo ja sam dobrovoljac. Doneću svoju lopatu da njime širim ponos i ljubav.
Petak 31.08.2012. 02:14
Svako ima pravo da živi svoj život onako kako voli. - Naravno, ali ne preko tuđih leđa. Srbija treba da plati milione za nečiji egocentrički egzibicionizam. Borci za gay prava su plaćenici SAD sa zadatkom rušenja kohezije društva u pravoslavnim zemljama. Navedi mi ta prava koja su uskraćena homoseksualcima? Kako ta prava nisu bila uskraćena 70-ih i 80-ih godina? Zalaganje za homoseksualni brak znači odustajanje od reprodukcije i istrebljenje stanovništva Srbije. Možda je to i pravi razlog borbe. Kada ispunite svoj zadatak izmisliće amerikanci efikasniji AIDS da vas eliminišu. Svoj ponos demonstrirajte radom, učenjem i borbom za interese Srbije. Pronesite transparent "Kosmet je Srbija".
Petak 31.08.2012. 03:51
Kad bi pederi na paradi preneli transparent na kome pise: KOSOVO JE SRCE SRBIJE!!! ja bih prestao da budem homofob.Ali kako znam da su pederi izdajnici i neprijatelji Srbije, onda ih sigurno ne bih podrzao i jos volontirao.To je isto kao da volontiram u OVK.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online