Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Subota 25.08.2012.
21:06
B92 A

Vučić: Smeli smo da diramo svakoga

Hapšenje u aferi Agrobanka je samo početak. Ovim smo pokazali da nema zaštićenih, rekao je prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić za B92.

Vučić je rekao da do pre dve-tri nedelje niko ne bi pomislio da će neko smeti da "dira (Radoslava Laleta) Sekulića".

Nema povlašćenih: Uhapsili Sekulića, nekadašnjeg finansijera SPS-a
 

"Kao što vidite nije pitanje političke volje, smeli smo da diramo svakoga! Tu smo da bismo se borili za interese naroda. Videćemo dokle ćemo to moći. Sasvim su jasni pritisci, ogroman je novac u pitanju, neću govoriti da je to lako i jednostavno. Biće teško, ali sam uveren da ljudi osećaju nadu“, rekao je Vučić za B92.

Vučić je rekao da je tražio pomoć od UN, SAD, Rusije i drugih međunarodnih faktora pomoć u borbi protiv korupcije, pošto se pokazalo da je Srbija dobra u borbi protiv organizovanog kriminala, ali da se pokazalo da nema mehanizam za borbu proiv korupcije.

"Agrobanka je početak. To je Pandorina kutija iz koje će mnogo toga ispasti. Pokazalo se da nema zaštićenih“, rekao je Vučić.

Vučić je rekao, komentarišući hapšenje Radoslava Sekulića, vlasnika "Habitfarma" i njegovo saslušanje u policiji zbog malverzacija u aferi "Agrobanka" da je dobro obavljen posao.

"Nije bilo lako, i moram da priznam da sam zahvalan svim ljudima koji se hrabro bore i koji se sa mnogo muka suočavaju", i dodao da čestita pripadnicima policije, BIA, tužilaštva i svima koji se time bave na hrabrosti.

Vučić je dodao da hapšenje Sekulića, koji je nekadašnji finansijer SPS-a, neće uticati na odnose u koaliciji.

"Koga budemo uhvatili sa prstima u medu iz SNS nećemo se stideti da ga privedemo“, rekao je Vučić.

POVEZANE VESTI

Subota 25.08.2012. 21:10
Dobro za pocetak ... tek ste povukli bika za rep ..... kad ga oderete do rogova , predstoji vam celo stado .... nema stajanja ni pauze inace ste "pukli" (klan lopovski je mnogo jak - dugo godina se gradio klan)
Subota 25.08.2012. 22:29
Vucic je svjestan rizika ali i dobiti ako koliko toliko dovede Srbiju u normalno stanje ..gdje se zna ,,gdje je mjesto kriminalcima a gdje postenim ljudima,,ako izdrzi ,,postat ce sigurno najcjenjeniji politicar u Srbiji zadnjih 50 godina..siguran sam da bi bio biran u sliedecim mandatima bez potrebe za ikakvom koalicijom..bravo Vucicu,,,samo naprijed i ne koci,,,jer ako zakocis onda si u provaliji,..i ato se izvlaci iz krivine dodatnim gasom..:)
Subota 25.08.2012. 21:35
Овај се изгледа не шали.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online