Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 22.08.2012.
09:23
Alo A

Rođenog brata postavio za pomoćnika

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković za svog pomoćnika postavio je rođenog brata Nebojšu Čučkovića! Miroslav je istovremeno i predsednik beogradskog odbora Ujedinjenih regiona Srbije, a sam priznaje da je demonstrirao "vrhunski nepotizam", i kao ključnu referencu svog brata istakao je funkciju šefa izbornog štaba te partije u Obrenovcu!

Miroslav Čučković: Formalno-pravno legalni nepotizam
 

Miroslav Čučković nije mnogo oklevao kada je pozan da potvrdi informaciju da li je za najbližeg saradnika angažovao svog brata. "Jeste, i nije mi bilo kakav brat iz familije, već rođeni brat i zove se Nebojša i postavio sam ga za jednog od svojih pomoćnika", bez oklevanja se pohvalio Čučković.
 

Na pitanje zašto je baš njega odabrao, prvi čovek Obrenovca odgovara: "Zato što je bio šef izbornog štaba u Obrenovcu", a na opasku da to znači da braća Čučković drmaju ovom beogradskom opštinom, Miroslav kaže: "Pa, može se tako reći".


Prvi čovek Obrenovca priznaje da je u pitanju nepotizam, ali kaže da o tome nije razmišljao.


"U pravu ste, jeste nepotizam na neki način, ali gledano formalno-pravno, ja sam u pravu. Pravo da vam kažem, sada ste me upozorili, a nisam razmišljao na taj način, tako da ću ovih dana odlučiti šta ću s tim", zbunio se Čučković.
 

Ipak, on je imao odgovor i na pitanje zašto na zvaničnom sajtu opštine Obrenovac stoje imena dvojice drugih pomoćnika Ivana Jegorovića i Dragana Blažića, ali se nigde ne pominje njegov brat Nebojša.
 

"Pa eto, preduhitrili ste me. Ja sam imao nameru da Nebojšino angažovanje objavim na sajtu opštine 1. septembra, ali eto, sad vam kažem, moram da razmislim da li je to pametno ili nije, pošto njegovo postavljenje, kao što sam rekao, može da se gleda i kao nepotizam", objasnio je Čučković.

A društvo mu pravi Sani Armani

Miroslavu Čučkoviću skandali izgleda idu od ruke. Tako je 2010. godine počastio javnost setom modnih fotografija na kojima se po njegovoj kancelariji prsi oskudno odevena bivša manekenka i voditeljka Sandra Drašković alijas Sani Armani.

Iz vrha URS-a (partije koja se u predizbornoj kampanji najglasnije zalagala za departizaciju) kažu da su potpuno zatečeni ovom informacijom.

"Čučković je kvalitetan čovek, ali se nepotizam ne može tolerisati. Insistiramo da Čučković momentalno smeni brata", rečeno je iz vrha URS-a.

POVEZANE VESTI

Sreda 22.08.2012. 11:15
Ma udri dok moze,nisi jedini u Srbiji koji tako radi!Kad bude nestalo,prvo mi ogoljeni radnici i patriote bez gaca cemo nestati a ti ces pobeci negde na neka tebi rajska ostrva!I nemoj kad budes bezao da zaboravis i sani armani,neka te uveseljava dok budes krckao te tvoje mukom zaradjene novce!
Sreda 22.08.2012. 12:06
Da što više ostane u porodici...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online