Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 14.08.2012.
09:55
rts rs A

Kome smetaju table sa imenom Đinđića?

Table sa nazivom ulice dr Zorana Đinđića u Kragujevcu, koje su sinoć prefarbane sivom bojom, jutros su očišćene.

Table u ulici koja nosi ime Zorana Đinđića u centru Kragujevca prefarbane su sivom bojom
 

Čišćenja je naložila lokalna samouprava, a table koje nije moguće očistiti, biće zamenjene novom.

Na meti vandala sinoć se jedino nije našla bronzana spomen ploča na uglu Đinđićeve i Pašićeve ulice u centru Kragujevca. 

Nakon što su, za sada nepoznate osobe, sivom bojoj prefarbale table sa imenom Zorana Đinđića, oglasio se Gradski odbor Demokratske stranke u Kragujevcu.

Predsednik kragujevačkih demokrata Dušan Obradović rekao je da ne smatra da iza ovog čina stoji neka od političkih partija, ali da "najoštrije osuđuje taj čin koji ima jasnu poruku da se pod znak pitanja stavljaju osnovne vrednosti, kako moralne, tako i političke". On je pozvao gradsku vlast da u što kraćem roku naloži službama da se table očiste.
 

U policijskoj upravi u Kragujevcu RTS-u je rečeno da niko nije prijavio taj vandalizam i da čine sve da otkriju počinioce.

Gradski odbor stranke Zajedno za Šumadiju najoštrije je osudio vandalski čin i pozvao nadležene da u što kraćem roku pronađu počinioce i kazne ih.

POVEZANE VESTI

Utorak 14.08.2012. 14:13
@drag http://srpskifront.com/forum/viewtopic.php?f=45&t=610 Ово је линк на чланак у немачком листу "Der Spiegel" у којем ово издајничко и комуњарско ђубре изјављује да Србију треба наставити бомбардовати и онда Милошевић и Срби неће издржати... А после свега, он постаје премијер, врши даљу издају земље, Коштуница додељује његовој хануми туђу кућу на Дедињу (као деда мраз), досманлијска власт која је учествовала у његовом убиству умало га не прогласи херојем, додели му булевар под његовим издајничким именом...
Utorak 14.08.2012. 13:36
Vlado Zoran Đinđić je izdajnik a ti si obična budala jer nevidiš dalje od nosa ne samo da nevidiš nego i neznaš čime je on to zadužio srbiju i srpski narod da bi ga slavili osim što je doveo Nato da ruši srbiju i ubija srpski narod ako si mu zbog toga zahvalan onda i tebe treba na isti naččin maknuti jer je šteta da gaziš srpsku zemlju i brukaš srpski narod
Utorak 14.08.2012. 13:29
Meni mnogo smetaju da table sa imenom izdajnika i špijuna koji je organizovao i izvršio državni udar 5 oktobra da bi ustoličio njegove sponzore da razore i razaraju srbiju žalosno je da je njegova tabla i na vrtiću u kome je bila mala Milica koju su ubili njegovi naredbodavci zapadni fašisti ,a još žalosnije je i tio da njegova udovica Ružica ćerka hvatskog generala bude najbogatija u srbiji i srbima soli pamet i deli lekcije o demokratiji mislim da je najpatnije što je učinjeno da je maknjen sa scene i iz države ruka mu se pozlatila koje to učinio a vi što farbate table savet ne farbajte ih nego ih skuniti jer time skidate veliku bruku
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online