Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
24
Sreda 01.08.2012.
05:29
Press A

Bogoljub Karić se vraća u Srbiju?

Potpredsednica Pokreta "Snaga Srbije" Milanka Karić izjavila je da očekuje da se njen suprug i lider partije Bogoljub Karić uskoro vrati u Srbiju i da njegov slučaj reši pravosuđe.

Čeka na srpsko pravosuđe: Bogoljub Karić
 

"Očekujem da će se Bogoljub sada vratiti. Na njegov povratak čekam već sedam godina. Za to se borim tolike godine", rekla je za "Press" Milanka Karić, koja je narodni poslanik u novom sazivu Skupštine Srbije.

Na pitanje da li očekuje pomoć od nove Vlade Srbije, Karićeva je rekla da očekuje da se slučaj njenog supruga reši pred srpskim pravosuđem.

"Tražimo samo da dobijemo priliku da kažemo istinu, a ne da se protiv Bogoljuba vodi politički proces. Ne očeklujem nikakve protekcije, osim da svi rade svoje posao", rekla je Karićeva.

Ona očekuje da se ceo slučaj Bogoljuba Karića preispita što, kako je rekla, "uostalom traži i Evropska komisija".

Karićeva takođe očekuje da se uskoro sa prodaje "Mobtela" skine oznaka državne tajne, ali je ukazala da ta odluka ne zavisi od nje ili od koalicionih partnera SNS.

"Za skidanje informacije o poverljivosti nadležan je parlament. Ukoliko oni odluče da skinu tu oznaku, mnoge stvari će biti jasnije. Nadam se da će to biti urađeno, kao što se nadam da cje Bogoljub imati priliku da kaže istinu i da će se rešiti naš slučaj", istakla je Karićeva.

Upitana da li je razgovarala sa suprugom o novoj vladi, odgovorila je odrečno.

"Nismo se čuli od kako je Vlada Srbije izabrana, ne znam kakvi su njegovi utisci. Sigurno ćemo pričati i o Vladi i svemu ostalom što se dešava u Srbiji", rekla je Milanka Karić.

POVEZANE VESTI

Sreda 01.08.2012. 06:38
Нема разлога да се човек не врати и не укључи у рад владе са осталим другарима му. У србији су све лопине ослобођене (послења је г.ђа Рашета) па што не би о он. Србији су потребни способни прегаоци - опсенари и сецикесе и зашто фаворизовати само неколицину (Динкића, Велимира и још пар њих).
Sreda 01.08.2012. 06:30
Bilans kvislinške vlasti u ovih 10 god. je katastrofalan. Zemlja smo sa najnižim platama u Evropi, iako smo demografski na izdisaju 1 000 000 ljudi nikada neće naći posao jer ova vlast je nesposobna da omogući ljudima da rade, zemlja ima status kolonije, a u kolonijama se nikada nije moglo dobro živeti, srpska industrija i poljoprivreda su uništene, a vlast se i dalje besomučno zadužuje kod MMF i Svetske banke koje nisu tu da pomažu bilo kome, već klasični lihvari koji će nam odrati kožu sa leđa dok ne vratimo dugove. Sve ovo će rezultirati još gorim socijalnim buntom koji niko živi neće moći kontrolisati.
Sreda 01.08.2012. 06:50
Znalo se, čim je Nikolić postao predsednik.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online