Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Petak 27.07.2012.
01:20 >> 06:02h
Beta A

Čeda: Vučić je diletant, nema iskustva da vodi službe

Šef poslaničke grupe Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović rekao je da je lider naprednjaka Aleksandar Vučić diletant za posao koji preuzima u vladi, a da se njegova stranačka koleginica Jorgovanka Tabaković "dokopala stolice" guvernera Narodne banke Srbije.

Jovanović: Nema logike da šef partije kontroliše službe bezbednosti
 

U seriji replika tokom rasprave o ekspozeu mandatara Ivice Dačića, Vučić, koji je kandidat za prvog potpredsednika vlade i ministra odbrane, odgovorio je Jovanoviću da je pročitao bar neku više knjigu od njega i da bi voleo da vidi za koju je oblast Jovanović stručan i sa kojih pozicija kritikuje bilo kog ministra.


"Da li će Jorgovanka Tabaković da bude guverner, o tome će da odlučuje Skupština", rekao je Vučić povodom izjave Jovanovića da šef poslaničke grupe Jedinstvene Srbije Dragan Marković, koji je u vladajućoj koaliciji, u raspravi najavljuje smenu guvernera NBS Dejana Šoškića.
 

Nakon nekoliko replika, Jovanović je kazao da će izaći iz sale jer je rasprava postala dosadna, a na to mu je Vučić poručio da ga razume što odlazi jer ide na avion, nazad na grčko ostrvo Mikonos i da bi plaže i more trebalo da budu dostupni i običnom narodu a ne samo Jovanoviću.
 

"Nemojte da vas podsećam šta ste radili 2000. pa na ovamo. Gde vaša stopa prođe iznikne zebra. Nismo se uplašili ni vaših kumova iz Šilerove i nikad nemojte pomisliti da ćemo da vas se plašimo i da nećemo da vam odgovaramo", rekao je Vučić Jovanoviću.
 

"Kada svako bude imao vinariju u podrumu svoje kuće kao što vi imate, onda možete meni da zamerite što odlazim na mesto gde bi mnogi građani želeli da idu", rekao je Jovanović Vučiću.
 

Jovanović koji je ostao u sali posle najave da će otići, rekao je Vučiću da ne može da očekuje da u njemu vidi gospodina kada je ušao u skupštinsku salu sa "rečnikom uličara".
 

"Dok ulazite u salu rečnikom ulice ne očekujte da u vama vidim gospodina. Raduje me činjenica da ćete biti u prilici da ne samo testirate naše poštenje nego da se uverite koliko su besmisleni stavovi na kojima gradite politiku", rekao je Jovanović.
 

Šef poslaničke grupe LDP je predsedniku Skupštine Srbije Nebojši Stefanoviću, koji ga je nekoliko puta upozoravao da vodi računa o rečniku, rekao da ne moraju svi poslanici sa istim uvažavanjem da se obraćaju njegovom strančkom lideru Vučić

POVEZANE VESTI

Petak 27.07.2012. 01:37
Vucic diletant,a sta su oni koji dovedose Srbiju na dno,medju kojima je i Ceda?
Petak 27.07.2012. 01:45
Bitno da si ti "doktorirao" na temu, kako primati naloge i raditi protiv sopstvene drzave i sprovoditi to u praksi. Vidi ga, skenjo se, zabrinut, mozda ce neko saznati o njemu i slicnima, kao da se vec nista ne zna. Tvoj voljeni Tadic je isto bio pravi "strucnjak" za vojsku, pa ste ga valjda zato izabrali za ministra odbrane, a kao predsednik isto tako. Od svega "dobra" sto je za zemlju uradio mogu samo da se setim rukovanja sa zlocincem Hasimom Tacijem i to bar dva puta, jbo te on!
Petak 27.07.2012. 03:29
ovom idiotu drogom sprzenog mozga ,,ne bi dao da cuva tri zavezane kokoshi ,toliko o njegovoj sposobnosti,,smrad odvratni..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online